Evet hocam dahil tampon değişmeyecek zımpara yapılıp boyanacak, sis farı değecek sol tampon eki değişecek bagaj kapağı göçük düzeltecek çekip ile sonra vernik+lokal boya aynı şekil LED üstü göçük içinde geçerli (yalnız usta macun olabilir dedi sizce yaptırmali miyiz) parçaları orijinal servisten aldım servise verecektik 3 ay süre verdiler bizde sanayide iyi bir yer bulduk araç 3 gün orada kalacak biraz cekiniyoruz ama yapacak bir şey yok

Usta güvenilirse sorun olmaz. 3 gün gayet iyi bir süre. Çok sevindim hocam çok masraf çıkmamasına. Muhtemelen işçiliğe çok para aldı. Normalde parçalar daha ucuz. Bu arada arka park sensörlerini de kontrol ettirmeyi unutmayın zarar görmüş olabilir.

Hocam dışarıda değil de serviste yaptırsak işler mi tramere.

Şu an hocam inanın fiyatta sorun yok tramer sıkıntı serviste yaptıricaz Hyundai servis şu anda zaten 40k trameri bulunmaktadır.

Değer kaybı olacaktır kesin olacaktır sorun değil tramer artması sıkıntı bazıları şişiyor şimdi ağır hasar kayıtli falan olur.

Cebinizden yaptırırsanız zaten tramer işlememesi lazım ama servis olunca bilmiyorum. Bu kadar küçük bir şey için sanayiye gitmeniz bence daha doğru. Servis fiyatı şişiriyor.

Şu parçayı sıfır orijinal ile değiştirince ne farklı olacak ki? Bizim Türk milletini anlamıyorum. Kaporta zaten değişmek için var. Bu konuda dünyada tekiz.

Araba darbe almış demek oluyor bu. Boyalı olsa demek istediğinizi anlarım ufak bir sürtme olmuştur boya ile halletmişlerdir çok takmam da değişen olunca iş sıkıntı oluyor.

Cebinizden yaptırırsanız zaten tramer işlememesi lazım ama servis olunca bilmiyorum. Bu kadar küçük bir şey için sanayiye gitmeniz bence daha doğru. Servis fiyatı şişiriyor.

Araba darbe almış demek oluyor bu. Boyalı olsa demek istediğinizi anlarım ufak bir sürtme olmuştur boya ile halletmişlerdir çok takmam da değişen olunca iş sıkıntı oluyor.
Şase, podye, airbag ve ön kaputta sıkıntı yoksa her araba alınabilir bence.