Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Yazmıştım mesaja.Tramer
Serviste yaptıricaz sigortadan değil cepten
Yazmıştım mesaja.Tramer
Bu bir kaza bilerek isteyerek olmadı çarpan biride yok. Duvara sürttuk o kadarTramer
Değer kaybının ne olduğunu araştır bir de öyle tartışalım bu konuyu.Fiyatta sorun etmezse mi? Başka değişensiz o fiyata olurken kim onu alsın, o yüzden mecburi olarak bir miktar yaşadı.
İşte konuyu gerçekten anlayan biri. Cebinden yaptırırsan hasar kaydına işlemez. Sadece ekspertizde çıkar ve satış fiyatını da ona göre yazarsın. Bazıları değer kaybı konusunda bilgisiz.o kırılan parça sol tampon diye düşünüyorum, o değişir. bagaj da düzeltilip lokal boya ile kurtarılır. Aracınız boyasızsa değer kaybı biraz olur tabi ama öyle çok olmaz. kasko ile yaptıracaksanız tramerinize işler bu değer kaybınızın artmasına neden olur, dışarda kendiniz hallederseniz tramere işlemez satarken değer kaybını minimuma indirmiş olursunuz.
Yok hocam aynı modele sahibim far altı kaporta. Kaportanın altındaki arka sis kısmı plastik.Hocam o çatlağın olduğu kısım plastik kalıyor diye biliyorum. Benim bildiğim hasarlı parçalar sadece plastikte.
Hocam dışarda değilde serviste yaptırsak işlermi Tramereo kırılan parça sol tampon diye düşünüyorum, o değişir. bagaj da düzeltilip lokal boya ile kurtarılır. Aracınız boyasızsa değer kaybı biraz olur tabi ama öyle çok olmaz. kasko ile yaptıracaksanız tramerinize işler bu değer kaybınızın artmasına neden olur, dışarda kendiniz hallederseniz tramere işlemez satarken değer kaybını minimuma indirmiş olursunuz.
Şuan hocam inanın fiyatta sorun yok tramer sıkıntı serviste yaptıricaz Hyundai servis şuanda zaten 40k trameri bulunmaktadırHocam dışarda değilde serviste yaptırsak işlermi Tramere
dışarda veya serviste herhangi bir yerde kaskodan yaptıracağım demezseniz tramere işlemez cebinizden ödersiniz. kasko ile yaptırırsanız tramerinize işler.Hocam dışarda değilde serviste yaptırsak işlermi Tramere
Şuan hocam inanın fiyatta sorun yok tramer sıkıntı serviste yaptıricaz Hyundai servis şuanda zaten 40k trameri bulunmaktadır
Kaskodan değil cebimizdendışarda veya serviste herhangi bir yerde kaskodan yaptıracağım demezseniz tramere işlemez cebinizden ödersiniz. kasko ile yaptırırsanız tramerinize işler.