o kırılan parça sol tampon diye düşünüyorum, o değişir. bagaj da düzeltilip lokal boya ile kurtarılır. Aracınız boyasızsa değer kaybı biraz olur tabi ama öyle çok olmaz. kasko ile yaptıracaksanız tramerinize işler bu değer kaybınızın artmasına neden olur, dışarda kendiniz hallederseniz tramere işlemez satarken değer kaybını minimuma indirmiş olursunuz.

o kırılan parça sol tampon diye düşünüyorum, o değişir. bagaj da düzeltilip lokal boya ile kurtarılır. Aracınız boyasızsa değer kaybı biraz olur tabi ama öyle çok olmaz. kasko ile yaptıracaksanız tramerinize işler bu değer kaybınızın artmasına neden olur, dışarda kendiniz hallederseniz tramere işlemez satarken değer kaybını minimuma indirmiş olursunuz.
İşte konuyu gerçekten anlayan biri. Cebinden yaptırırsan hasar kaydına işlemez. Sadece ekspertizde çıkar ve satış fiyatını da ona göre yazarsın. Bazıları değer kaybı konusunda bilgisiz.

Hocam dışarda değilde serviste yaptırsak işlermi Tramere

Şuan hocam inanın fiyatta sorun yok tramer sıkıntı serviste yaptıricaz Hyundai servis şuanda zaten 40k trameri bulunmaktadır

Değer kaybı olacaktır kesin olacaktır sorun değil tramer artması sıkıntı bazıları şişiyor şimdi ağır hasar kayıtli falan olur

Şuan hocam inanın fiyatta sorun yok tramer sıkıntı serviste yaptıricaz Hyundai servis şuanda zaten 40k trameri bulunmaktadır
dışarda veya serviste herhangi bir yerde kaskodan yaptıracağım demezseniz tramere işlemez cebinizden ödersiniz. kasko ile yaptırırsanız tramerinize işler.

böyle bir hasarda ağır kayıt işlenmez.