Farın altındaki çatlak kaporta hocam. O parçanın tamiri olmaz değişmesi gerek. Kaporta dediğimiz aracın plastik dışında kalan metal kısmıdır. Bagaj kapağı da hasar almış gözüküyor. Boyasız çekiç düzeltme ile düzelir. Servise götürürseniz servis yüksek ihtimal değişim talep eder. Sanayi ustasına götürmeniz sizin için en iyi tercih olur.
Hocam link paylaşmak yasak fakat Facebook Tucson grubuna girerseniz sizin için daha iyi olacaktır. Her şehirde en iyi ustanın adresini alırsınız. Hasar konusunda da daha net bir cevap veriler.
Farın altındaki çatlak kaporta hocam. O parçanın tamiri olmaz değişmesi gerek. Kaporta dediğimiz aracın plastik dışında kalan metal kıs mıdır? Bagaj kapağı da hasar almış gözüküyor. Boyasız çekiç düzeltme ile düzelir. Servise götürürseniz servis yüksek ihtimal değişim talep eder. Sanayi ustasına götürmeniz sizin için en iyi tercih olur.
Hocam evet o kırılan parça kesin değişecek sizce bagaj sök takmı olur. Tampon sağlam tamponda sorum yok sol kırılan tampon eki değişecek bir de arkada aksesuar vardı o korudu tamponu oda değişecek bir de boyasız göçük düzeltme yapılacak göçükte boya atması yok sadece boya kalmış. Eğer tramere isliyorsa sigortaya yaptırmıcaz işlemesini istemiyoruz 40k var zaten cebimizden yaptırmaktan istiyoruz serviste.
Hocam link paylaşmak yasak fakat Facebook Tucson grubuna girerseniz sizin için daha iyi olacaktır. Her şehirde en iyi ustanın adresini alırsınız. Hasar konusunda da daha net bir cevap veriler.
Birde hocam açık konuşayım babam biraz takıntılı sanayide lastik değişimi yapmıştık janlari çizdiler o günden sonra gitmiyoruz servise gidiyoruz bakayım ama hocam
Arkadaşlar fotoğraf paylaşacağım bu sabah babam yanlışlıkla R vitese aldı aracı D de sanarak gaza bastı ve duvara çarptı, fotoğrafta paylaştım. Sizce değer kaybı yaşanır mı? Yaşanır biliyorum ama ekspertizde değişen olarak mı çıkar (plastik parça) tampon?
Çok büyük bir sorun değil hocam. Araçta kaput ve bagaj tamir edilmesi en zor şeyler olduğu için çoğu usta değişim talep eder. Far altı çamurluk üstü olan parça kesin değişecektir. Arka tamponda difüzör olduğunu düşüneceksek eğer aracın eklentisidir bu yüzden bir değer kaybınız olmaz. 4-5 bin TL arası temin edilir. En azından far sağlam bu konuda şanslısınız. Grupta sordum bakalım net bir cevabı size ileteceğim.
Değer kaybı sigortaya yaptırılırsa yaşatır. Arkadaş konuda cebinden karşılayacağını belirtmiş. Satış esnasında değişen parça belirtilir. Eğer alacaklı fiyatta sorun etmezse değer kaybı yaşanmamış olur. Değer kaybı sigortadan alınacak para için geçerlidir.
Çok büyük bir sorun değil hocam. Araçta kaput ve bagaj tamir edilmesi en zor şeyler olduğu için çoğu usta değişim talep eder. Far altı çamurluk üstü olan parça kesin değişecektir. Arka tamponda difüzör olduğunu düşüneceksek eğer aracın eklentisidir bu yüzden bir değer kaybınız olmaz. 4-5 bin TL arası temin edilir. En azından far sağlam bu konuda şanslısınız. Grupta sordum bakalım net bir cevabı size ileteceğim.
Değer kaybı sigortaya yaptırılırsa yaşatır. Arkadaş konuda cebinden karşılayacağını belirtmiş. Satış esnasında değişen parça belirtilir. Eğer alacaklı fiyatta sorun etmezse değer kaybı yaşanmamış olur. Değer kaybı sigortadan alınacak para için geçerlidir.