Çözüldü Hyundai Tucson Prime ile Prime Plus farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamistv1

Uzman
2025 model Tucson 1.6 T-GDI Prime ile yine aynı model, motorun Prime Plus paketi arasındaki fark nedir? İki araca da baktım ama bir fark göremedim. İnternette 2022 model Tucson için; jant, cam tavan ve iç döşemede deri kullanılması gibi farklar olduğu söyleniyor ama 2025 Tucson'da bu durum tamamen geçersiz. 2025 Tucson için bir bilgi bulamadım. İki pakette de jantlar aynı, iç döşemede bir fark bulamadım ve iki modelde de cam tavan bulunuyor.

Nedir bu iki paketin arasındaki fark?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Prime Plus:

Beyaz deri koltuk
180hp
Top speed 205 km/h
Bagaj 620 Litre

Prime:

Siyah kumaş koltuk
160hp
Top speed 192 km/h
Bagaj 598 Litre

Bir de Prime Plus'ta arka difüzörde egzoz çıkışı varken Prime'da yok. Prime Plus'ta stop lambaları birleşirken Prime'da birleşmiyor. Makyaj farkı var.

Koltuklarda fark yok demişsiniz ama şu an yeni uyanmış ve tek gözümle bu yazıyı yazarken bile farklı olduğunu görebiliyorum.

Prime Plus:

Beyaz deri koltuk
180hp
Top speed 205 km/h
Bagaj 620 Litre

Prime:

Siyah kumaş koltuk
160hp
Top speed 192 km/h
Bagaj 598 Litre

Bir de Prime Plus'ta arka difüzörde egzoz çıkışı varken Prime'da yok. Prime Plus'ta stop lambaları birleşirken Prime'da birleşmiyor. Makyaj farkı var.

Koltuklarda fark yok demişsiniz ama şu an yeni uyanmış ve tek gözümle bu yazıyı yazarken bile farklı olduğunu görebiliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
@Michael MYERS Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim hocam. Sorumun cevabını almış oldum yalnız tek bir noktada eminim.
Prime Plus:
180hp
Top speed 205 km/h
Prime:
160hp
Top speed 192 km/h

Beygir gücü pakete göre değil sanırım üretim yerine göre değişiyor. Prime Plus aracım 160 beygir ve baktığım ilanlarda da yarısı 160, diğer yarısı 180 beygir. Yani paket ile ilgisi yok.

Koltuk olarak ise fark yok derken malzemeden bahsediyordum. Renk farkını opsiyon sanıyordum ama galiba sizin dediğiniz gibi paket ile bağlantılı bir durum.

Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, cevabınızı çözüm olarak raporluyorum.

Hocam ilanlardaki araçların motor versiyonu farklı. Prime da 180 beygir geldi. Ben Prime kullanıyorum, 180 beygir aracım. 160 beygir olan Euro 6 motorlu versiyon. O versiyonda Prime Plus da 160 beygir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…