i3 1005G1 ve 4 GB RAM sistemin GTA V performansı nasıl olur?

Benkogambit

Başarılı
GTA V performansı nasıl olur? Ve HDD'ye yükleyeceğim zaten SSD 120GB. Offline mod için soruyorum, online açarsam patlar büyük ihtimal.
  • i3 1005G1
  • Intel UHD Graphics 620
  • 4 GB RAM DDR4

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V performansı nasıl olur? Ve HDD'ye yükleyeceğim zaten SSD 120GB. Offline mod için soruyorum, online açarsam patlar büyük ihtimal.
  • i3 1005G1
  • Intel UHD Graphics 620
  • 4 GB RAM DDR4

Hem RAM kıt hem de VRAM de RAM'den kullanılıyor paylaşımlı. 7. nesil sonrası oyunlarda sıkıntı yaşarsın GTA V de dahil.

İşlemci ve grafik birimi fena değil aslında ancak Recep Bey'in dediği gibi RAM çok az. Mutlaka en az 8 GB RAM yapın RAM'inizi.

Hocam dahili grafik birimimiz çok kötü.
Açar ama zevk vermez.

• i3 1005G1
  • Intel UHD Graphics 620
  • 4 GB RAM DDR4
Online bazen daha çok FPS veriyor. Stabil 30 FPS oynarsınız.

İşlemci ve grafik birimi fena değil aslında ancak Recep Bey'in dediği gibi RAM çok az. Mutlaka en az 8 GB RAM yapın RAM'inizi.
Hocam bi ara 8gb ram eklemesi yapmıştık da uyumsuzluk oldu, Vatan'daki görevliler sağolsun. Neyse artık yeni laptop alınca oynarız ne yapalım, Skyrim'den devam.

4 GB RAM ile işiniz cidden zor. 720p 30 FPS alırsanız öpün başınıza koyun. RAM 8 GB olmak zorunda.
Fps drop girer mi sık sık? Tahminimce öyle olur gibi ama bir sorayım dedim. Böyle olacağını biliyordum zaten de umut fakirin ekmeğidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…