Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Bende yiyorum ayni ekran kartıyla. Amd nin uygulamasinda bir şey açtıysan kapat. Fsr falan yani. Dikey esitleme varsa onu yap. 120fps. Eger olmazsa kronik bir sorun oldugunu düşünüyorum RX7700XT de.
Leviodas
Yetkin
Bende yiyorum ayni ekran kartıyla. AMD'nin uygulamasinda bir şey açtıysan kapat. FSR falan yani. Dikey esitleme varsa onu yap. 120FPS. Eger olmazsa kronik bir sorun oldugunu düşünüyorum RX 7700 XT de.
Hiçbir şey açık değil hocam ama gerçekten bıktım. No man's sky gibi bazı oyunlara girerken ilk sinematik ekranda kasıyor bazen sizde de var mı böyle bir sorun.
cakiiiiiii3
Uzman
Var tabiiki. O oyunu denemedim ama valorantta ilk başlarda donma oluyor. Hele ki yeni map vs geldiyse. Sorun %90 kronik ekran karti. Eger biraz reddit de vs. Bakarsan yaşadığın sorunu nvidia geçerek çözüyorlar. Bende thh ye şikayet ettim gigabyte yi iade alıp nvidia geçeceğim.Hiçbir şey açık değil hocam ama gerçekten bıktım. No man's sky gibi bazı oyunlara girerken ilk sinematik ekranda kasıyor bazen sizde de var mı böyle bir sorun.
Leviodas
Yetkin
Var tabii ki. O oyunu denemedim ama Valorant'ta ilk başlarda donma oluyor. Hele ki yeni map vs geldiyse. Sorun %90 kronik ekran karti. Eger biraz Reddit de vs. bakarsan yaşadığın sorunu NVIDIA geçerek çözüyorlar. Bende THH'ye şikayet ettim Gigabyte'yi iade alıp NVIDIA geçeceğim.
Hocam bende yeni sistemi Haziran'da iade etsem şu anda ne kadar para ödeyecekler tahmininiz var mı?
cakiiiiiii3
Uzman
Ne zaman aldın? Eger edebiliyorsan butun sistemi iade et. Edemiyorsan sadece ekran kartını et. Soruyu tam anlamadım.Hocam bende yeni sistemi Haziran'da iade etsem şu anda ne kadar para ödeyecekler tahmininiz var mı?
Leviodas
Yetkin
Ne zaman aldın? Eger edebiliyorsan butun sistemi iade et. Edemiyorsan sadece ekran kartını et. Soruyu tam anlamadım.
Haziran ayında İtopya'dan hazır sistem olarak aldım hocam. Aldığım zamanki fiyatı mı öderler yoksa güncel fiyatını mı?
cakiiiiiii3
Uzman
Aldigin zamandaki fiyatla.Haziran ayında İtopya'dan hazır sistem olarak aldım hocam. Aldığım zamanki fiyatı mı öderler yoksa güncel fiyatını mı?
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-