Leviodas

Yetkin
Ryzen 5 7600, RX 7700 XT'li sistemimde durduk yere GTA story modda küçük küçük drop yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yiyorum ayni ekran kartıyla. Amd nin uygulamasinda bir şey açtıysan kapat. Fsr falan yani. Dikey esitleme varsa onu yap. 120fps. Eger olmazsa kronik bir sorun oldugunu düşünüyorum RX7700XT de.

Bende yiyorum ayni ekran kartıyla. AMD'nin uygulamasinda bir şey açtıysan kapat. FSR falan yani. Dikey esitleme varsa onu yap. 120FPS. Eger olmazsa kronik bir sorun oldugunu düşünüyorum RX 7700 XT de.

Hiçbir şey açık değil hocam ama gerçekten bıktım. No man's sky gibi bazı oyunlara girerken ilk sinematik ekranda kasıyor bazen sizde de var mı böyle bir sorun.

Hiçbir şey açık değil hocam ama gerçekten bıktım. No man's sky gibi bazı oyunlara girerken ilk sinematik ekranda kasıyor bazen sizde de var mı böyle bir sorun.
Var tabiiki. O oyunu denemedim ama valorantta ilk başlarda donma oluyor. Hele ki yeni map vs geldiyse. Sorun %90 kronik ekran karti. Eger biraz reddit de vs. Bakarsan yaşadığın sorunu nvidia geçerek çözüyorlar. Bende thh ye şikayet ettim gigabyte yi iade alıp nvidia geçeceğim.

Var tabii ki. O oyunu denemedim ama Valorant'ta ilk başlarda donma oluyor. Hele ki yeni map vs geldiyse. Sorun %90 kronik ekran karti. Eger biraz Reddit de vs. bakarsan yaşadığın sorunu NVIDIA geçerek çözüyorlar. Bende THH'ye şikayet ettim Gigabyte'yi iade alıp NVIDIA geçeceğim.

Hocam bende yeni sistemi Haziran'da iade etsem şu anda ne kadar para ödeyecekler tahmininiz var mı?