İsimbulamajim

Üstün
Son düzenleme:
Bu fiyatta Intel Arc A750 (dengi RTX 3060 ve RX 6600) ekran kartlı sistem bedava resmen. Almayı düşünen varsa kaçırmasın.

Alacaksın bu sistemi PSU'yu iteklicen birine 750'ye sonra üstüne 750 eklicen bu PSU'yu alacaksın mis gibi sistem olacak.:cool:

Bu fiyata böyle bilgisayar bulmak beni baya şaşırttı ne yalan söyleyeyim, indirimi kim yaptıysa ellerine sağlık.

Beni ince hesap aradı işte stok azalıyor dedi fiyatlar artacak dedi alacak olan varsa 3 gün içinde alsın bence.
Hocam sistem güzel de benim aklımda 30000 liraya bu forumdan öneri aldığım başka bir sistem var, muhtemelen onu alırım bütçem biraz daha düşük olsa bunu alırdım ama.

Hocam sistem güzel de benim aklımda 30000 liraya bu forumdan öneri aldığım başka bir sistem var, muhtemelen onu alırım bütçem biraz daha düşük olsa bunu alırdım ama.

Bir şey daha sorabilir miyim konuyla alakasız ama ben banka kartı çıkarttım sistem almak için kartım bayramdan sonra gelecek ama hesabım aktif para yatırsam bankaya gidip havale ile alsam alabilir miyim sonuçta havale yapmak için karta gerek yok telefondan yapacağım?