i3-12100F için kule tipi soğutucu önerisi

Lessra

Başarılı
Arkadaşlar termal macun aldım, bakım yapmadan önce soğutucu sipariş etmek istiyorum. İşlemci boşta 50 derece çalışmaya başladı.
Anakartım: H610M K DDR4 (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
İleride i5-12400F takmayı düşünüyorum, sizce hangi kule tipi soğutucuyu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yükseltmesi yapacaksanız 2k'lık bir şey tercih edebilirsiniz. Yoksa arkadaşların önerdiği yeter.

Arkadaşların attığını sipariş vereceğim hocam i5 12400F'e geçiş yapacağım Haziran'da anakarta uyar mı arkadaşların attığını soğutucu?

Arkadaşların attığını sipariş vereceğim hocam i5 12400F'e geçiş yapacağım Haziran'da anakarta uyar mı arkadaşların attığını soğutucu?

Burst Assasin ve yapabiliyorsanız 12600K veya KF'ye geçin.

Yükselttiğinize değsin.

Yok hocam bu kadar para harcamama gerek yok bu sistemle 3 yıl idare edip RTX 5000 serisi sisteme geçiş yapacağım.

3 yıl baya uzun bir süre, bence dediğimi düşünün ya da soğutma alın yeter. 12400F geçişi aman aman bir fark yaratmaz. Hatta hiç para harcamasanız sadece düzgün bir macun değişimi ve iyi bir montajla gayet serin çalışır o işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ortalama bir sistem orta-yüksek ayarlarda 4-5 sene gitmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…