Arkadaşlar termal macun aldım, bakım yapmadan önce soğutucu sipariş etmek istiyorum. İşlemci boşta 50 derece çalışmaya başladı.
Anakartım: H610M K DDR4 (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
İleride i5-12400F takmayı düşünüyorum, sizce hangi kule tipi soğutucuyu almalıyım?
DeepCool AK620 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
DeepCool AK620 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
3 yıl baya uzun bir süre, bence dediğimi düşünün ya da soğutma alın yeter. 12400F geçişi aman aman bir fark yaratmaz. Hatta hiç para harcamasanız sadece düzgün bir macun değişimi ve iyi bir montajla gayet serin çalışır o işlemci.
3 yıl bayağı uzun bir süre, bence dediğimi düşünün ya da soğutma alın yeter. 12400F geçişi aman aman bir fark yaratmaz. Hatta hiç para harcamasanız sadece düzgün bir macun değişimi ve iyi bir montajla gayet serin çalışır o işlemci.