Hocam, bunu dener misiniz? Belki düzelir. Arkadaşta da benzer marka bir monitör var; sizin sorunla aynı olmasa da bir deneyin.
Eki Görüntüle 230336
Merhaba, Bu akşam başlayan bir problem. Sorunun videosunu çekip yükledim. Oyunlardayken Alt+Tab yaptığımda ekran 3-4 saniyeliğine kararıyor. Birkaç farklı oyunda denedim hep aynısı oluyor. 144Hz monitörüm var. Masaüstü ve oyunlarda da 144Hz ve 2560*1440 çözünürlük kullanıyorum. Dün böyle bir...
Yazdığınızı yeni görüyorum bildirim gelmedi nedense. Sorunumu yeşil forumdaki bir arkadaşın önerisiyle DDU ile mevcut driver'ı tamamen kaldırıp güncel driver'ı yüklemekle çözdüm.
Yazdığınızı yeni görüyorum bildirim gelmedi nedense. Sorunumu yeşil forumdaki bir arkadaşın önerisiyle DDU ile mevcut driver'ı tamamen kaldırıp güncel driver'ı yüklemekle çözdüm.
Banli oldugum icin gelismeleri yazamamistim. Farkli driver yuklemek sorunu cozmustu fakat birkac gun sonra ayni sorun tekrar basladi. Hatta denedigim bircok sey sorunu gecici olarak cozuyordu ama sonra tekrar basliyordu.
En son yaptigim sey ise, DP kablosunu cikartip yerine baglantiyi HDMI yapmak oldu. Bu adimdan sonra yaklasik 1 aydir ayni sorun tekrarlanmiyor. Tam olarak teknik nedenini bilmiyorum fakat sonuc olarak HDMI'a gecmek sorunu ortadan kaldirdi.
Bu arada ufak bir bilgi vereyim, farkli bir input'a gectiginizde monitorun ayarlari sifirlanabiliyor. HDMI taktigimda bende de aynisi oldu ve goruntu resmen camur gibiydi. HDMI bu kadar mi kotu yoksa yanlis giden bir seyler mi var diye dusunurken AOC monitorumun ayarlarinin sifirlandigini fark ettim. Ayarlari tekrardan yapilandirdigimda duzeldi.