Herhangi bir oyunda olabiliyor bu, Detroit'te kasarken yakaladım. Ekran kartımda kayıt için encoder yok, bu yüzden işlemci %100 olduğundaki takılmalar benden kaynaklı. Kayıt alıyorum onluk bir sorunum yok, GPU MHz'sine bakarak takip edin donmaları.
AMD Software'de performans bölümüne girin ve orada ayarlanıyor bölümüne girin. Manuel ayarlamayı açın, orada GPU ayarlamayı göreceksiniz. Min ve max frekansları ayarlayın ve tekrar deneyin.
AMD Software'de performans bölümüne girin ve orada ayarlanıyor bölümüne girin. Manuel ayarlamayı açın, orada GPU ayarlamayı göreceksiniz. Min ve Max frekansları ayarlayın ve tekrar deneyin.
Kaydettiğiniz ayarları not defteri ile açın ardından işaretlediğim yerdeki değerleri istediğiniz değeri yapın. Ardından kaydettiğiniz ayarı içe aktarın ve öyle deneyin.
Kaydettiğiniz ayarları not defteri ile açın ardından işaretlediğim yerdeki değerleri istediğiniz değeri yapın. Ardından kaydettiğiniz ayarı içe aktarın ve öyle deneyin. Eki Görüntüle 9933
Hangi diski kullanıyorsunuz? Attığınız videoya bakılırsa bir şeyler yüklenirken FPS drop giriyor. Bende böyle bir problem yaşıyordum. DRAM'li bir SSD aldım ve sorun düzeldi.
Hangi diski kullanıyorsunuz? Attığınız videoya bakılırsa bir şeyler yüklenirken FPS düşmesi giriyor. Bende böyle bir problem yaşıyordum. DRAM'li bir SSD aldım ve sorun düzeldi.