i3-12100F RX 6600 sistemde oyunlar akıcı değil

Ekran kartını sildiysen oyun 1FPS olması gerekiyor, Windows eski sürüm bir driver kurmuştur. O halde kullandığınız driverda bir sorun vardı.

Hocam 3-4 tane driver değiştirdim çoğu aynı, böyle sıkıntı olmuyor.

MSI Afterburner girerek oradan kullandığın driver sürümünü görebilirsin, konuya da eklersen daha sonra bu sorunu yaşayan arkadaşlar o sürüme geçer.

Bayağı eski bir sürüm indiriyormuş 23.8.2 deniyorum şu an aktarırım yine.

FPS'i 180'e sabitliyorum 170'lere düşüp drop yedirtiyor yine devam ediyor sorun.

Son düzenleme:
Kioxia Exceria SATA 480GB kullanıyordum. Kioxia Exceria G2 1TB'ye geçince o şekilli droplar gitti. Yüksek ihtimal ondan dolayıydı.

Driver sil yükle falan yapmış olmayasınız yeni SSD'ye geçince sorununuzu o çözmüştür büyük ihtimal 3-4 kişi aynı sorunu yaşıyor ve normal değil bence.

Son düzenleme:
Driver sil yükle falan yapmış olmayasınız yeni SSD'ye geçince sorununuzu? O çözmüştür büyük ihtimal 3-4 kişi aynı sorunu yaşıyor ve normal değil bence.
Alakası yok, defalarca sürücü değiştirdim. Her güncellemeye DDU veya AMD Cleanup Utility ile geçtim. Değişen bir şey olmuyordu. SSD değiştirdikten sonra harita yüklenmelerinden dolayı oluşan droplar düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…