Elimde şu an i3-14100F var, 1 aylık ancak garantisi yok; fatura üzerinde kimlik bilgisi olduğu için paylaşmak istemiyorum. Bir de 1.5 yıllık 32 GB (16+16) 3200 MHz DDR4 G.Skill RAM'im var. Toplamda bilgisayarcıya kaça satabilirim? Bireysel alıcılarla uğraşmak istemiyorum.
Açık konuşayım; İki parçayı satıp birkaç parça kıyafet alsan sattığın parçaların parasını yemiş olacaksın, kenarda durmalarının bir zararı yok. Hatta elindeki sistemden arta kalanlarsa uzay montaj bir sistem için tutmak mantıklı bile olabilir.
Açık konuşayım; iki parçayı satıp birkaç parça kıyafet alsan sattığın parçaların parasını yemiş olacaksın, kenarda durmalarının bir zararı yok. Hatta elindeki sistemden arta kalanlarsa uzay montaj bir sistem için tutmak mantıklı bile olabilir.
Aynen öyle. Hatta dediğim gibi anakart kutusunun üstüne ek bir sistem olarak kurup bir arkadaşınla oyun oynamak istediğin zaman o sistemi de kullanabilirsin, monitör masrafı çıkar ekstradan ama ek bir sistem için ahım şahım bir monitöre gerek yok gibi.
Aynen öyle. Hatta dediğim gibi anakart kutusunun üstüne ek bir sistem olarak kurup bir arkadaşınla oyun oynamak istediğin zaman o sistemi de kullanabilirsin, monitör masrafı çıkar ekstradan ama ek bir sistem için ahım şahım bir monitöre gerek yok gibi.
Benim zaten 2 adet masaüstü 1 adet laptopum var eski PC'ye Update yaptım bunlar arttı benim sisteme falan ihtiyacım yok hazır sistem satarım o zaman ne yapalım.
Benim zaten 2 adet masaüstü 1 adet laptopum var eski PC'ye Update yaptım bunlar arttı benim sisteme falan ihtiyacım yok hazır sistem satarım o zaman ne yapalım.
Eski PC'de 14100F kullanacak kadar gönlü zengin bir adamın bunlardan gelecek parayla veya ölücüler diyarı bilgisayarcı Sarı Camel 55 yaş beyaz sakallı dayılarla uğraşmasına da gerek yoktur sanki
Eski PC'de 14100F kullanacak kadar gönlü zengin bir adamın bunlardan gelecek parayla veya ölücüler diyarı bilgisayarcı sarı camel 55 yaş beyaz sakallı dayılarla uğraşmasına da gerek yoktur sanki
Ben evimde fazlalık durması diye satıyorum zaten paraya ihtiyacım olsa sahibinden Letgo ile satardim bilgisayarcilar uğraştırmiyor ama fiyat bilgim olmadığı için en düşük fiyatı verir diye konu açtım.