i3-2120 işlemci 91 derece görüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 327
  • Etiketler Etiketler
    derece işlemci

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Aynı anda Portal 2 1366x768 Çok Yüksek-Yüksek karışık 4x MSAA ve arkaplanda GTA 5 indirmesi yaparken (kurulumu değil) ortalama 85, en yüksek 91, en düşük 80 gördü. Bu normal mi? İşlemcim i3-2120, fan ise stok fan. Macunu yeni değişti Cooler Master MasterGel Pro V2 ile.

Kasa ise mesh değil.

Normal değil, macunun sahte olabilir, Cooler Master'a mail atıp macunun orijinalliğini doğrula.

İfadeler: 144
Hocam ayarları biraz düşürün.

Normal değil, macunun sahte olabilir, Cooler Master'a mail atıp macunun orijinalliğini doğrula.
Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ekran kartında da uyguladım onda ciddi düşüşler gördüm eskiden kuru macun ile yüzde 50 fanla 99 derece, yüzde 100 fanda 85 86 derece görürken şimdi ise yüzde 50 fanla 78 derece, yüzde 100 fanda 66-72 derece arası görüyor. Bu arada yanlış yazmışım kurulumu yapılıyordu GTA 5'i şimdi hatırladım.

Hocam ayarları biraz düşürün.
Bir dahakine girersem düşüreceğim hocam.

GTA Orjinal değil, kaşık tutan abladan indirdiyseniz sistemi zorlar ancak yeni değişmiş macun ile o ısılara ulaşması garip.

GTA Orjinal değil, kaşık tutan abladan indirdiyseniz sistemi zorlar ancak yeni değişmiş macun ile o ısılara ulaşması garip.
Kaşık tutan ablayı tercih etmedim hocam. 7launcher üzerinden kurdum. Param olunca müsait zamanında orijinale geçeceğim.

İfadeler: 792

Orijinal macunla 2120 gibi düşük güç tüketen bir işlemcinin o sıcaklıklara çıkması çok zor, bir yerde yanlışlık olmalı.

@DarthVader1, ya macunu yanlış uyguladım ya da fan yetmiyor. Fanı doğru oturttuğumu düşünüyorum ama o da oturmamış olabilir. Boşta 47 48 derece görüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…