i3-4130 sisteme macOS Monterey kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Valiant
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 406
SBUS yaması yap. Hackintool'dan PCI çıktılarını DeviceProperties'e ekle. SSDT-EC'yi ihmal etme. USB Mapping'i de uygula.
USB Mapping'i uyguladım, SBUS yamasının nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yok fakat şu an çalışmayan ya da bozuk çalışan hiçbir aygıt yok. Tüm sistem sorunsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
IOReg'den X86PlatformPlugin devrede mi diye bir bak bakalım. Uyku sorunsuz çalışıyor mu?
Devrede, XCPM açık. CPUFriend ve CPUFriendFriend ile ayarlamaları da yaptım garanti olsun diye. Uyku modunu hiç denemedim, hayatım boyunca hiç kullanmadım çünkü. Masaüstünde ne işe yarar ki

Şimdi denedim uyku moduna girdikten sonra siyah ekranda kalıyor geri çıkmıyor. Uyku modunu komple kapatıp hiç kullanmadığım için hiç de umrumda değil açıkçası.

Şu anki sorunum Wine ile DXVK çalıştırmak, niye uğraşıyorsun git dualboot Windows kur diyebilirsiniz fakat benim macOS kurmamın sebebi sırf uğraş olsun dert çıksın diye zaten. Mazoşistim biraz.

iMacPro1,1 bir süredir outdate kalan bir SMBIOS. Sistem sebebi ile zorunlu olmadıkça outdate SMBIOS'ları boot-arg ile forcelayıp kullanmamak daha iyi bir seçenek.
iMac17,1 ile bootcamp Windows kurulumunda sorun yaşadığım için iMacPro1,1'e geri döndüm.

Ayrıca iMac17,1 late 2015 iken iMacPro1,1 2017 daha güncel değil mi?,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…