Monterey techolay - Virtual.webp

İmaj Özellikleri
  • macOS Monterey 12.7.3 (21H1015) imajıdır.
  • VMware ve VirtualBox ile uyumludur.
macOS Monterey 12.7.3 (21H1015)

Kota Aşıldı hatası alırsanız bu bağlantı üzerindeki video ile bu hatayı aşabilirsiniz.

İmajın doğru indiğini doğrulama

[CODE title="Doğrulama"]Dosya: macOS Monterey 12.7.3 (21H1015) Created by techolay.iso
CRC32: D46B8A48
MD5: FEA2D9EE860BBC93FC35D25F3731EDDA
SHA-1: 272B607436DA8B049AE096B230E77F74A975BC84[/CODE]
  • Windows'ta MD5 kontrolü yapmak için için bu programı indirin, kurun ve dosyaya sağ tuşla tıklayarak aşağıdaki resimde gösterilen sekmeye gelerek kontrol sağlayın.
    1707753807493.webp
  • macOS üzerinde kontrol yapmak için Terminal uygulamasını açın ve kontrol etmek istediğiniz değere göre aşağıdaki komutları girin:
    • Bu komutları yazıp boşluk bırakın ve .iso dosyasını sürükleyin, ardından enter tuşuna basın. Bu sırada dosya analiz edildiğinden sonucun çıkması 1 dakika falan sürebilir:
      • crc32
      • md5
      • shasum -a 1

Son düzenleme:
Hocam eğer AMD işlemciye sahipseniz Sonoma kuramayabilirsiniz. Unlocker desteklemiyor çünkü.
Evet biliyorum fakat bir kez daha sıfırdan deneyeyim dedim içimde kalmasın diye. Ama anlamadığım kısımsa kurulumu yapıyor olması. Her şey hatasız kuruluyor fakat boot ederken bölge seçme ekranı gelmiyor. Yani hiç desteklemeseydi o kısıma kadar neden hatasız kuruldu onu anlamadım. Neyse bakalım.

Evet biliyorum fakat bir kez daha sıfırdan deneyeyim dedim içimde kalmasın diye. Ama anlamadığım kısımsa kurulumu yapıyor olması. Her şey hatasız kuruluyor fakat boot ederken bölge seçme ekranı gelmiyor. Yani hiç desteklemeseydi o kısıma kadar neden hatasız kuruldu onu anlamadım. Neyse bakalım.
Aynı problemi yaşıyorum geçen sene yine sorunlarla boğuşurken nasıl yaptım hatırlamıyorum boot etmeyi başardım fakat sürüm xcode desteklemiyordu şimdi tekrar deniyorum ama olacak gibi durmuyor ah AMD ah hadi Sonoma kuramıyorum bari Ventura çalıştır.