i3 4170 sıcaklık değerleri nasıl?

Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
i3 4170 işlemcim var ve 5-6 yıl gibi bir süredir macun değişikliği yapmadım. Ama bulduğum ilk fırsatta yapmayı düşünüyorum.

Bugün fan temizliği yaptım, temizlik sonrası 3 dakika 20 saniye boyunca %100 işlemci kullanımında tüm çekirdekler ile ISO sıkıştırdım. En fazla 70 derece gördüm, sizce sıcaklıklar nasıl? Termal macun yenilesem sizce kaç derece düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5 6 yıl ne? Çabuk değiştirin. 70 derece sıcaklık bir işlemci için güzel, fakat o kadar güçlü bir işlemci değil elinizdeki. Macun değişimi yapın en kısa sürede.

Gayet normal hatta 5-6 yıl yenilenmediğini de göz önünde bulundurursak iyi sayılır. Ama termal macun yenilemenizi yine de öneriyorum.

Hocam 5 6 yıl ne? Çabuk değiştirin. 70 derece sıcaklık bir işlemci için güzel, fakat o kadar güçlü bir işlemci değil elinizdeki. Macun değişimi yapın en kısa sürede.

Bu sene yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa. Macun değiştirmeden işlemci bloğunu çıkartmayı da önermiyorlar, o yüzden onu da tam temizleyemiyorum.

İyi ki elimde sıcak olmayan bir işlemci var, o kurtarıyor işi.

O sırada benim emektar HP'deki 1.nesil i5 işlemcinin bana attığı bakış:
Benim şu anki laptopta i5 8250U var. Acer yetkili servisi saolsun işlemcinin olduğu yerdeki vidaları yalama yaptıkları için termal macun yenileyemedim.

Alacaksa Kryonaut alsa daha iyi olmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…