Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
i3 4170 işlemcim var ve 5-6 yıl gibi bir süredir macun değişikliği yapmadım. Ama bulduğum ilk fırsatta yapmayı düşünüyorum.

Bugün fan temizliği yaptım, temizlik sonrası 3 dakika 20 saniye boyunca %100 işlemci kullanımında tüm çekirdekler ile ISO sıkıştırdım. En fazla 70 derece gördüm, sizce sıcaklıklar nasıl? Termal macun yenilesem sizce kaç derece düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 4170 işlemcim var ve 5-6 yıl gibi bir süredir macun değişikliği yapmadım. Ama bulduğum ilk fırsatta yapmayı düşünüyorum.

Bugün fan temizliği yaptım, temizlik sonrası 03:40 boyunca %100 işlemci kullanımında tüm çekirdekler ile ISO sıkıştırdım. En fazla 70 derece gördüm, sizce sıcaklıklar nasıl? Termal macun yenilesem sizce kaç dereceye düşer?
Hocam 5 6 yıl ne? Çabuk değiştirin. 70 derece sıcaklık bir işlemci için güzel, fakat o kadar güçlü bir işlemci değil elinizdeki. Macun değişimi yapın en kısa sürede.

Hocam 5 6 yıl ne? Çabuk değiştirin. 70 derece sıcaklık bir işlemci için güzel, fakat o kadar güçlü bir işlemci değil elinizdeki. Macun değişimi yapın en kısa sürede.

Bu sene yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa. Macun değiştirmeden işlemci bloğunu çıkartmayı da önermiyorlar, o yüzden onu da tam temizleyemiyorum.

İyi ki elimde sıcak olmayan bir işlemci var, o kurtarıyor işi. :hehehe:

Bu sene yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa. Macun değiştirmeden işlemci bloğunu çıkartmayı da önermiyorlar, o yüzden onu da tam temizleyemiyorum.

İyi ki elimde sıcak olmayan bir işlemci var, o kurtarıyor işi. :hehehe:
O sırada benim emektar HP'deki 1.nesil i5 işlemcinin bana attığı bakış: 💀
Benim şu anki laptopta i5 8250U var. Acer yetkili servisi saolsun işlemcinin olduğu yerdeki vidaları yalama yaptıkları için termal macun yenileyemedim.