Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam çalıştırır ama zevk almazsınız yani. Oyun deneyiminiz baya sınırlı olur. Oyun düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte belki oynanabilir, ancak FPS 20 FPS veya altında falan olur ve ciddi kasmalar olur. Çünkü RAM belleğiniz düşük ve SSD yok.
Hocam çalıştırır ama zevk almazsınız yani. Oyun deneyiminiz baya sınırlı olur. Oyun düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte belki oynanabilir, ancak FPS 20 FPS veya altında falan olur ve ciddi kasmalar olur. Çünkü RAM belleğiniz düşük ve SSD yok.
Hocam çalıştırır ama zevk almazsınız yani. Oyun deneyiminiz bayağı sınırlı olur. Oyun düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte belki oynanabilir, ancak FPS 20 FPS veya altında falan olur ve ciddi kasmalar olur. Çünkü RAM belleğiniz düşük ve SSD yok.
CoD ghosttaki gibi RAM patch yapsak?
Yani hocam bu tip “patch”lar donanımın fiziksel RAM miktarını artırmaz, sadece mevcut RAM kullanımını optimize etmeye çalışır. Bu sebeple biraz sistemi kandırmaya çalışmış olacaksınız. Bu şekilde de performansı mucizevi şekilde artırmaz. Üzgünüm.
Yani hocam bu tip “patch”lar donanımın fiziksel RAM miktarını artırmaz, sadece mevcut RAM kullanımını optimize etmeye çalışır. Bu sebeple biraz sistemi kandırmaya çalışmış olacaksınız. Bu şekilde de performansı mucizevi şekilde artırmaz. Üzgünüm.
Öyle demek istemedim biliyorum artırmaz ama en azından stabil 20FPS almak droplu 60 FPS'ten daha iyidir bence.
Elbette, deneyebilirsiniz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Öyle demek istemedim biliyorum artırmaz ama en azından stabil 20FPS almak droplu 60 FPS'ten daha iyidir bence.
Sağ olunElbette, deneyebilirsiniz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Lossless Scaling ile 2X FPS ghostingsiz alabilirsiniz tabii yine yetmez, 4X'de falan rahatça oynarsınız kullanma amacınız var ise ayarlarımı atabilirim.
Siyah ekranda çöktü Config dosyasını atar mısınız?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-