Buzcuk

Uzman
Şu an 25-30 FPS arasına sabitlemeyi başardım, başka öneri var mı yapılacak?
Sistem:
  1. İşlemci: i3 5005U.
  2. Ekran kartı: Intel® HD 5500.
  3. RAM: 4 GB RAM.
  4. HDD/SSD: SATA III 256 GB Furry SSD (Trendyol SSD)
  5. OS: Windows 11 modifiyeli (X-Lite 25h2)
  6. Anakart: Lenovo Nano B50 (gibi)
  7. Driver version: O kadar değil, bilmiyorum ama güncelleyemem, imza hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM. RAM az, lakin tamamen ölü yatırım olacağının bilincinde ol. Yakın zamanda sistem değişmeyi düşünüyorsan hiç bulaşma.

Hocam ben elimdeki en düşük cihazda en yüksek performansı almayı deniyorum başarılı ise paylaşıyorum başarısızsa çöpe atıyorum ki benden yüksek olup kasan sistemler yararlanabilsin.

Hocam ben elimdeki en düşük cihazda en yüksek performansı almayı deniyorum başarılı ise paylaşıyorum başarısızsa çöpe atıyorum ki benden yüksek olup kasan sistemler yararlanabilsin.
Çabanız takdire şayan, aynı durumu ben de i5 3230M için çok cfg düzenledim, modifiye edilmiş Windows kullandım. Takılmalı 60 FPS'lerdense stabil 30-45'leri yeğledim. Şuanki öneri sadece donanım yükseltmesi yapmanız durumu içindi. Varsa boş bir slot, 8+4 yapmanız büyük fark yapar.

Çabanız takdire şayan, aynı durumu ben de i5 3230M için çok CFG düzenledim, modifiye edilmiş Windows kullandım. Takılmalı 60 FPS'lerdense stabil 30-45'leri yeğledim. Şu anki öneri sadece donanım yükseltmesi yapmanız durumu içindi. Varsa boş bir slot, 8+4 yapmanız büyük fark yapar.

Tek slot anakart.