i3-6006U sistem için basit Linux dağıtımı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4moncik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    linux

k4moncik

Yetkin
Eski bir i3 6006U, 8 GB RAM, 240 GB SSD laptopa kuracağım. Windows 10-11 kullanmış biri için kullanılabilecek en basit dağıtım nedir?

Zorin OS kurmalı mıyım? Deneme modunda inceledim, yeterli geldi. Word ve YouTube için kullanılacak, onun dışında hiçbir şey yapılmayacak. Babam kullanacağı için güvenilir olursa sevinirim. İyi sosyaller.

O sisteme 10 LTSC kurup yola gitmek daha iyi olur. 11 LTSC'de bence hala orta seviyelerde (Benim elimdekinde bile) bazı donanım hatalarına sebebiyet veriyor. 10 en azından daha oturaklı bir işletim sistemi.

O sisteme 10 LTSC kurup yola gitmek daha iyi olur. 11 LTSC'de bence hala orta seviyelerde (benim elimdekinde bile) bazı donanım hatalarına sebebiyet veriyor. 10 en azından daha oturaklı bir işletim sistemi.

Windows 10 LTSC Türkçe sürümünü massgrave.dev sitesinden indiriyorum. Türkçeye çevirmek için kendi sitelerinde bunu paylaşmışlar.

Office programını da buradan yapabilir miyim? Yoksa only Office kuracağım.

Yapılır çok güncelle ihtiyaç duyulmuyorsa 2010 iyidir. Ben ayarlardan Türkçe seçip yamalıyordum sülaleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…