Bütçe
7000

5436

Uzman
Belirtilen sistemi almayı düşünüyorum şahsen. Power Boost ne kadar kötü olsa da bu sistemi besler ve dayanır gibi. Sizce alınır mı?

IMG_0515.webp

PowerBoost dandik bir marka, ürünleri de kalitesiz. Örneğin o 500W PSU, 12V kanalında 300W civarında bir güç sağlıyor olmalı. Yine de sistem için yeterli, 1050 Ti pek bir şey tüketmiyor zaten. 300W PSU bile kurtarır.

9100F de günümüz şartlarına göre zayıf bir işlemci. Darboğaz yaşanabilir. Onun dışında fiyatta pazarlık yapılabilir, 6.000-6.500 TL daha iyi olur.

Belirtilen sistemi almayı düşünüyorum şahsen. Power Boost ne kadar kötü olsa da bu sistemi besler ve dayanır gibi. Sizce alınır mı?

Eki Görüntüle 151049
Bir tık daha pazarlıkla fiyatı düşürmeyi deneyin, power boost gerçekten kötü bir marka. PSU 500w olmasa kesinlikle tercih etmeyin derdim. İşlemci 1080p'de 1050ti doyurmaya yetecektir ancak çok da şahane değil doğrusu. Alınabilir.

Bir tık daha pazarlıkla fiyatı düşürmeyi deneyin, Power Boost gerçekten kötü bir marka. PSU 500W olmasa kesinlikle tercih etmeyin derdim. İşlemci 1080P'de 1050 Ti doyurmaya yetecektir ancak çok da şahane değil doğrusu. Alınabilir.

Fiyatı 5500 hocam bende sistem vardı 3050 bulunan 550W Power booster vardı 3yıl gitti vallahi 😄 bunu da götürür bence ama size de danışmak istedim alınır diyorsunuz yani FurMark testi yapacağım onun dışında ne yapmalıyım acaba.

@Caner Uncu.

Oyun.

CS, Valorant, Devour, repo tarzı hafif oyunlar.

En basitinden RAM ve SSD testi isteyebilirsiniz. Diğer bileşenler için ne isteyebilirsiniz ben onu bilmiyorum.

Fiyatı 5500 hocam bende sistem vardı 3050 bulunan 550W Power booster vardı 3yıl gitti vallahi 😄 bunu da götürür bence ama size de danışmak istedim alınır diyorsunuz yani FurMark testi yapacağım onun dışında ne yapmalıyım acaba.

@Caner Uncu.

Oyun.

CS, Valorant, Devour, repo tarzı hafif oyunlar.

CS ve Repo'da biraz üzebilir. Onu bilerek alın.

En basitinden RAM ve SSD testi isteyebilirsiniz. Diğer bileşenler için ne isteyebilirsiniz ben onu bilmiyorum.

CS ve Repo'da biraz üzebilir. Onu bilerek alın.

Low da CS2 160FPS gösteren test videoları var ve kayıt halindeyken ayrıca repo çok yormuyor ki. Ben şahsen soruyu CS2 odaklı sordum o konuda haklısınız belki üzer ama repo üzmez.

Low da CS2 160FPS gösteren test videoları var ve kayıt halindeyken ayrıca repo çok yormuyor ki. Ben şahsen soruyu CS2 odaklı sordum o konuda haklısınız belki üzer ama repo üzmez.

Ben sistem gereksinimlerine göre konuşuyorum hocam. Repo'nun sistem gereksinimleri:

1748457796538.webp

CS'de ise kendi deneyimim üzerine konuştum. GTX 1650 i310100F ile 120-140 FPS ancak alıyorum. Ölüm maçı, silah yarışı gibi modları 60-70 FPS oynuyorum.