Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen eski versiyon oynuyor. Ya da dediğiniz gibi 1280x720 altındaki tüm çözünürlüklerden birindedir.
@PCRaptor Calais gibi aşırı kalabalık yerlerde kasabilir diye düşünüyorum ben. Bir de ısınma olursa MX serisi ekran kartları genel olarak frekansını kısıyordu sanırım.
1920x1080 ayarlarda en düşük grafiklerde oynuyorum. 30-40 arası FPS alıyorum.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
O kadar düşer mi emin değilim. En iyisi tüm grafikleri en düşüğe çekip gir oralara. Çıkınca grafik yükseltirsin.
GT425M için inanılmaz bir performans. 1280x720'de bekliyordum o performansı.1920x1080 ayarlarda en düşük grafiklerde oynuyorum. 30-40 arası FPS alıyorum.
Denerim.O kadar düşer mi emin değilim. En iyisi tüm grafikleri en düşüğe çekip gir oralara. Çıkınca grafik yükseltirsin.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Çok sıkıntı olmaz. Zaten pek fark etmiyor sunucunun sayısı. Sim1'de Calais aşırı kalabalık oluyor. Sim 2'de daha sakin oluyor. Bunun dışında geri kalan haritanın her yeri her sunucuda bomboş.
GT425M için inanılmaz bir performans. 1280x720'de bekliyordum o performansı.
Bir de bakım yapsam bilgisayar ile rahatça oyun oynayacağım. O kadar fanı doldu ki fanından hava gelmiyor.
Hocam multide her oyuncuyu işlemcin renderladığı için kart çok önemli olmuyor. İşlemcim de her ne kadar iyi olsa da core, thread sayısı çok fazla olmadığından alıyorum.O sistemle Calais'de 20 FPS imkansız değil mi hocam? Ben RX6400 ile Calais ve Duisburg'da 15 20 FPS alıyorum.
Truckers MP'de kasar mı yoksa aynı şekilde oynayabilir miyim?
Truckers MP'de FPS mutlaka düşecektir.
TruckersMP'de düşük FPS alınmasına dair açıklama
Merhaba, genelde TruckersMP'de düşük FPS sorunu hakkında çok konu açıldığı için, her konuya ayrı ayrı açıklama yapılması yerine, bu konunun linkinin atılması daha basit ve etkili olacaktır. Öncelikle, ETS 2'de sisteminiz akıcı oynatsa bile, TruckersMP'de nasıl bir sisteme sahip olursanız olun...
Son düzenleyen: Moderatör:
ETS 2'yi rahatça 1080p oynayabiliyorum. Truckers MP'de kasar mı yoksa aynı şekilde oynayabilir miyim?
10 20 FPS kalabalık yerlerde.
Bende RTX 3060 laptop var, en fazla ayarlarda tek oyunculuda 30-60 FPS arası alırken Kirkenes'te serviste 10-20 oluyor. Ayarları düşürünce yine Kirkenes'te serviste 10-20 oluyor fakat kalabalık azalınca 70 FPS'lere rahat çıkıyor. Açıkcası kalabalık varsa bilgisayarın ve grafik ayarlarının pek de önemi olmuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347