1754657816756.webp

Bu moda alıp bakabilir misin bir de? Yoksa HWmonitor indirip bak.

Bilmiyorum ama eatx(gerçekten büyük) ve 3+1 fanlı bir kasa.

Şu anda 68 derece mesela ama ilk açıldığında bir 80 derece oluyor sonra Turbo Boost kapanınca düzeliyor.

Turbo Boost'u kapatmaması lazım. Bende 5600 var, 11400F'ten çok daha fazla ısınan bir işlemci. DeepCool AG400 ile kullanıyorum Phantom spiritten daha düşük bir soğutucu. Ona rağmen hiçbir zaman Turbo Boost kapatmayıp 65'i geçmiyor. Bence montaj hatası var. Macun kaynaklı da olabilir.

Turbo Boost'u kapatmaması lazım. Bende 5600 var, 11400F'ten çok daha fazla ısınan bir işlemci. DeepCool AG400 ile kullanıyorum Phantom spiritten daha düşük bir soğutucu. Ona rağmen hiçbir zaman Turbo Boost kapatmayıp 65'i geçmiyor. Bence montaj hatası var. Macun kaynaklı da olabilir.
Bilmiyorum bir araştırayım olmazsa mx6 alırım.

Hemen macun almayın. Sorun macun kaynaklı olmayabilir. Soğutucunun içinden çıkan TF-7, MX-6'dan daha iyi bir macun.
İlk başta çok yanlış sürdüm, şimdi az kalmıştı tamamen bitirdim. Başka bir sorun da gelmiyor aklıma. Söküp takmadan önce de sıcaklıklar bu civarda geziniyordu. Emin değilim, sadece biraz daha soğuk gibi geldi şimdi.

Macun olarak ne önerirsiniz?