Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1300
İyidir alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
O bütçeye bu daha iyi olur.
www.akakce.com
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
pawEn
Üstün
Kasanizi bilmeden oneri yapmak dogru degil. Kasaniz nedir?i5 12400F için soğutucu bakıyordum, DeepCool AK400 dijital gördüm nasıl?
@michaelscofield
Cok arada kalmis bir sogutucu. Bana gore tek alinabilirligi dijital ekran olmasi. Fiyati performansina gore bir tik fazla.
Hocam ben 1150-1200 TL civarında olan düz AK400 modeli sanmıştım. Ama baktım dijital ekranlısı Sinerjide 1300 TL. Zaten 12400F için alıyor sıcaklık sorunu yaşayacağını hiç sanmıyorum. En azından dijital ekranı falan olsun.Cok arada kalmis bir sogutucu. Bana gore tek alinabilirligi dijital ekran olmasi. Fiyati performansina gore bir tik fazla.
Kasanizi bilmeden oneri yapmak dogru degil. Kasaniz nedir?
@michaelscofield![]()
Cok arada kalmis bir sogutucu. Bana gore tek alinabilirligi dijital ekran olmasi. Fiyati performansina gore bir tik fazla.
AK400 oluyorsa Burst'ta olur?
pawEn
Üstün
Olacağını biliyor mu bilmiyor mu biz bilmiyoruz ki. Alınır mi diye sormuş. Belki soğutucu yüksekliğinin bile ne olduğunu bilmiyor.
Normalde hep sorardın ancak şimdi sormayı unutmuşsun hocam hatalıyım diyip geçsen ne güzel olurdu.
Kargoyla 1370'e geliyor. Burst şu an 1220'ye bulunabiliyor. Kasası 155mm destekliyorsa Digital'den vazgeçecek zaten mecbur. Sıcaklık sorunu yaşayacağından değil. Zevk meselesi. İlla dijital bir ekran istiyorsa soğutucu üstünde, alabilir.Hocam ben 1150-1200 TL civarında olan düz AK400 modeli sanmıştım. Ama baktım dijital ekranlısı Sinerjide 1300 TL. Zaten 12400F için alıyor sıcaklık sorunu yaşayacağını hiç sanmıyorum. En azından dijital ekranı falan olsun.![]()
enes19233
Uzman
Olacağını biliyor mu bilmiyor mu biz bilmiyoruz ki. alınır mı diye sormuş. Belki soğutucu yüksekliğinin bile ne olduğunu bilmiyor.
Normalde hep sorardın ancak şimdi sormayı unutmuşsun hocam hatalıyım deyip geçsen ne güzel olurdu.
Kargoyla 1370'e geliyor. Burst şu an 1220'ye bulunabiliyor. Kasası 155mm destekliyorsa Digital'den vazgeçecek zaten mecbur. Sıcaklık sorunu yaşayacağından değil. Zevk meselesi. İlla dijital bir ekran istiyorsa soğutucu üstünde, alabilir.
Thermalright Assassin spirit 120 önermişler o nasıl .
pawEn
Üstün
Kasanizi bi ogrenebilirsem yorum yapacagim. Fiyatina gore iyi Spirit 120 Evo.Thermalright Assassin spirit 120 önermişler o nasıl .
enes19233
Uzman
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-