Detaylar
Kim cevapladı?ddakbrother 7
Uzman
Bu pahalı gelirse bunun tek fanlı modelini de tercih edebilirsin gayet serin çalıştırıyor işlemciyi. Dark Freezer X129 2xAddresseble RGB LED Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX129) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Charmander 8
Gelişen
Buna bu para yerine Segotep FZ6 Pro daha güzel olmaz mı?Bu pahalı gelirse bunun tek fanlı modelini de tercih edebilirsin gayet serin çalıştırıyor işlemciyi. Dark Freezer X129 2xAddresseble RGB LED Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX129) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Fiyat/performans kule tipi soğutucu arıyorum. Bütçe kısıtlı, i5-12400F bir işlemciye sahibim. Sessiz çalışacak ve iyi soğutacak bir soğutucu arıyorum.
Komsuya toplamıştım 12400F ıdcooling baglamıştım.
Tastlerde 65 derece geçmemişti.
Zaten işlemcin fazla ısınan bir işlemci degil.
Hatta Intel'in son zamanlarda efsanesi oldu Q6600'lerden sonra(13 ve14. Nesil saçmalıgından dolayı).
Komsuya toplamıştım 12400F ıdcooling baglamıştım.
Tastlerde 65 derece geçmemişti.
Zaten işlemcin fazla ısınan bir işlemci degil.
Hatta Intel'in son zamanlarda efsanesi oldu Q6600'lerden sonra(13 ve14. Nesil saçmalıgından dolayı).
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu model işimi görürmü sizce?
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu model işimi görür mü sizce?
Rahat sekilde gorur
MSI MAG 100a kasam var icine sığar değil mi?
Charmander 8
Gelişen
Kasan 160mm destekliyor bu soğutucu 154mm
Yani olur.
@yigitv99, Gerekeni soylemiş zaten.
Bunlar standarttır genelde, 160mm, destegi var.
Yukseklikleri 154 tur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Microsoft "Başka bir yöntemle doğrulayın" hatası nasıl çözülür?
- Hybrid Theory
-
8.000-9.000 TL bütçe ile 2K IPS monitör önerisi
- Mustafaymis