Aynı klasmanda değiller ve yarı fiyatında, başka söz dememe gerek yok. Konuyu dağıtmayalım siz onu alın kullanın kimse engel olmuyor burada tavsiye veriyoruz sizin ille benim önerim alınsın tribinizle uğraşmak istemiyorum iyi forumlar.@UmutMelihAkyol daha geçen aldı sorunsuz. En az 4-5 tane daha arkadaşım aldı hiçbiri cashback sorunu yaşamadı. Konu sahibi ileride işlemci değiştirmeyecek mi? Attığın 92 mm ürünün ne gibi bir artısı var Phantom spirite karşı? Nasıl bir kalite farkı var anlatır mısın? Kullanılan fan desen Phantom spiritte daha kaliteli. Bakır boru vb. hiç girmiyorum bile. Ama adı Arctic diye daha kaliteli değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe dahilinde olan soğutucuyu da attım. Aralarında 200 tl fark var.Aynı klasmanda değiller ve yarı fiyatında, başka söz dememe gerek yok. Konuyu dağıtmayalım siz onu alın kullanın kimse engel olmuyor burada tavsiye veriyoruz sizin ille benim önerim alınsın tribinizle uğraşmak istemiyorum iyi forumlar.
@Şahin kasa desteğine dikkat ederek alın.
@yusakaraa, Phantom Spirit ile karşılaştırdığınız soğutucu çok daha kötü bir soğutucu. İleride en ufak bir işlemci güncellemesinde elinde kalacak. 1.600 TL dediğiniz işlemci soğutucu kampanya ile birlikte 1000 TL'ye düşüyor. Neden gidip Artic gibi bir soğutucu alsın? Burada Artic kötülenmiyor ama o soğutucu anlamsız kötü bu klasmanda. Tavsiye verdiğiniz soğutucuya bir bakın.
Ayrıca eklemesini de yapayım. Kampanya sorun yaşatmıyor. Sorun yaşayanlar çoğunlukla kampanyaya katılmamamış kişiler oluyor.
Ayrıca eklemesini de yapayım. Kampanya sorun yaşatmıyor. Sorun yaşayanlar çoğunlukla kampanyaya katılmamamış kişiler oluyor.
Çin merkezli bir markayla karşılaştırarak kendini rezil etme.
Thermalright Tayvan merkezli bir firma. MSI, ASUS, Lian Li gibi markalar burada kuruldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa modelim Msi Mag forde M100RDaha ucuza phantom spirit varken gereksiz. Phantom bundan 7-8 kat daha iyidir muhtemelen.
@Şahin kasa modeli nedir?
ek olarak kasanın komple linki bu
@@michaelscofield senin dediğini alıcam tam olarak hangisi alayım kafam karıştı
Hangisi alayım sizce. Sen olsa kendine hangisini alırdın. Bütçe olarak çok vermek istemiyorum 500 1000 arası Bütçe var@Şahin, kasanız 160mm soğutucuları destekliyor. Phantom Spirit 155mm olduğundan sığacaktır. Thermalright Burst Assassin ise 148mm. Rahat bir şekilde sığıyor.
@Şahin, eğer İyzico kampanyalarını hiç kullanmadıysan ve önceden hiç alışveriş yapmadıysan Phantom Spirit 750 TL'ye düşüyor. Bu fiyata kesinlikle başka soğutucuya bakma. 300 TL ilk alışveriş, %10 gaming.gen.tr kampanyası ve Parolpara'da ilk alışverişe özel 400 TL cashback ile 750 TL'ye geliyor. Ben Burst Assassin almak istiyorum dersen de kampanyalar ile birlikte yaklaşık 300 TL'ye geliyor. Bedava denilecek fiyatlar. Benim size en büyük önerim ise aradaki farkı vererek Phantom Spirit almanız.
Phantom Spirit bunu alacagım usta eyvallah kutu içinden termal macun cıkıyor mu veya uzerıne sürülü gelyr mu ? bılıyo musun ? eger gelmıyosa eksta onuda alıcam hiç kullanmadın iyzico@Şahin, eğer İyzico kampanyalarını hiç kullanmadıysan ve önceden hiç alışveriş yapmadıysan Phantom Spirit 750 TL'ye düşüyor. Bu fiyata kesinlikle başka soğutucuya bakma. 300 TL ilk alışveriş, %10 gaming.gen.tr kampanyası ve Parolpara'da ilk alışverişe özel 400 TL cashback ile 750 TL'ye geliyor. Ben Burst Assassin almak istiyorum dersen de kampanyalar ile birlikte yaklaşık 300 TL'ye geliyor. Bedava denilecek fiyatlar. Benim size en büyük önerim ise aradaki farkı vererek Phantom Spirit almanız.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/@Şahin, eğer İyzico kampanyalarını hiç kullanmadıysan ve önceden hiç alışveriş yapmadıysan Phantom Spirit 750 TL'ye düşüyor. Bu fiyata kesinlikle başka soğutucuya bakma. 300 TL ilk alışveriş, %10 gaming.gen.tr kampanyası ve Parolpara'da ilk alışverişe özel 400 TL cashback ile 750 TL'ye geliyor. Ben Burst Assassin almak istiyorum dersen de kampanyalar ile birlikte yaklaşık 300 TL'ye geliyor. Bedava denilecek fiyatlar. Benim size en büyük önerim ise aradaki farkı vererek Phantom Spirit almanız.
bunu 750 tl ye alacagım dimi
@Şahin, TF7 adında bir termal macun ile birlikte geliyor. Evet, attığınız soğutucuyu alacaksınız. İyzico üzerinden gereken kampanyalara katılmayı unutmayın.
1-Parolapara hesabı aç, kimlik onayı yap. Yeni bir sanal kart oluştur.
2- Satın alınacak olan ürünün ücretini hesaba yükle.
3- İyzico hesabı aç, kimlik onayı yap. Yeni bir sanal kart oluştur.
4- İyzico kampanyalar bölümünde bulunan %10 cashback ve ilk alışverişe özel 300 TL kampanyasına katıl.
5- İyzico ile öde seçeneği olan ilgili web sitesinde sepete ilerle.
6- İyzico ile öde seçeneğini kullan ve Parolapara sanal kart ile ödemeni yap.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347