kimsesiz

Başarılı
2023 yılında kendime bir tane masaüstü sistem topladım ve üç sene boyunca hem oyun hem de grafik tasarım için kullandım. Yakın zamanda duruma göre şu an kullanmış olduğum sistemi satmayı planlıyorum ama ne kadar fiyat yazmam lazım bilmiyorum. Ayrıca kullanmış olduğum monitör de var. Onun da link bıraktım. Monitör

Sistem Özelliklerim
  • İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F (2.50 GHz)
  • Takılı RAM: 32,0 GB (Tek modül)
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 (8 GB)

2023 yılında kendime bir tane masaüstü sistem topladım ve üç sene boyunca hem oyun hem de grafik tasarım için kullandım. Yakın zamanda duruma göre şu an kullanmış olduğum sistemi satmayı planlıyorum ama ne kadar fiyat yazmam lazım bilmiyorum. Ayrıca kullanmış olduğum monitör de var. Onun da link bıraktım. Monitör

Sistem özelliklerim.
  • İşlemci: 12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12400F (2.50 GHz)
  • Takılı RAM: 32,0 GB (tek modül)

Bence komple sistem olarak değil de ayrı ayrı satın. Fiyat olarak da sarı Site'yi gezin ortalama bir fiyat bulursunuz.

Sistem özelliklerim.
  • İşlemci: 12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12400F (2.50 GHz)
  • Takılı RAM: 32,0 GB (tek modül)

Monitörle 35-37 civarına gidebilir bence. Ama toplu bir şekilde satmak gerçekten zor. Tek tek satmak daha mantıklı olur.