Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kaşıkçı ablanın siteden En güncel sürümü indirdiyseniz yorumları kontrol edin. Eski sürüm indirdiyseniz açılmaması normal çünkü windows 10 1903 sürüm altı istiyor. Herhangi bir hata vs. veriyorsa oradan bakın.
sakatşövalye
Uzman
Hangi yerden indirdiniz? Orjinal değilse açılmaması normal.Başlıkta da belirttiğim gibi Forza Horizon 4 açılmıyor.
Sistem: Intel i5 12400F RTX 4060 8 GB DDR4 RAM.
Process Monitor raporu: Logfile
Not: Oyun orijinal değil.
edizbekar
Uzman
Hangi yerden indirdiniz? Orijinal değilse açılmaması normal.
Kaşıkçı abladan
sakatşövalye
Uzman
Birsürü site var sahte olabilir .site ilemi bitiyo?
edizbekar
Uzman
Bir sürü site var sahte olabilir. Site ile mi bitiyor?
Evet.
Update kısmı var onu indirip dene eğer olmazsa başka siteden repacksiz sürümleri indirmeyi dene.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Kaşıkçı ablanın siteden En güncel sürümü indirdiyseniz yorumları kontrol edin. Eski sürüm indirdiyseniz açılmaması normal çünkü windows 10 1903 sürüm altı istiyor. Herhangi bir hata vs. veriyorsa oradan bakın.
edizbekar
Uzman
Kaşıkçı ablanın siteden en güncel sürümü indirdiyseniz yorumları kontrol edin. Eski sürüm indirdiyseniz açılmaması normal çünkü Windows 10 1903 sürüm altı istiyor. Herhangi bir hata vs. veriyorsa oradan bakın.
Hocam oyunu güncelledim sorun çözüldü.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Tech ile başlayan iki forumda da ilk defa çözüm alıyorum ve konu piracy üzerine. Kendime ve içerisinde bulunduğumuz duruma çok üzülmekle birlikte sorunun çözüldüğüne de sevindim
Bu arada korsan sürümde her ne kadar dlc ler dahil gözükse de lego vadisine ya da fortune island'a gidilmiyor. Çözümünü bulamamıştım, oyunu satın almıştım.