Bütçe
35.000 TL

Knight

Gelişen
Son düzenleyen: Moderatör:

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060-ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5ram.html

Arkadaşlar, bu sistemi video düzenleme ve ara sıra oyun için kullanacağım. Sizce bu fiyata alınır mı? İşlemciyi yükseltip alacağım, RAM ve SSD'yi vb. sonradan yükselteceğim. Ayrıca, bu anakarta ekstra SATA SSD ekleyebilir miyim? Sizce bu fiyat bandında nasıl bir sistem alınabilir?

Bütçem 35.000 TL.

Birazcık aşabilirseniz

Anakartı B650MT yapınca ve soğutucuyu diğeri seçince fiyat düşüyor biraz daha. Onu da yapabilir, 37K olur.

Bu sistem aklımda, ancak anakart ve ekran kartı gibi bileşenlerde kullanılan bilinmeyen markalar ile GameGaraj gibi çok tanınmayan bir site bana güven vermiyor. Diyelim ki bir sorun çıktı ve hatalı bir ürün gönderildi; bu durumda ne yapabilirim? Üstelik böyle bir durumu şikayet edecek zamanım da olmayabilir.

Bu sistem aklımda, ancak anakart ve ekran kartı gibi bileşenlerde kullanılan bilinmeyen markalar ile GameGaraj gibi çok tanınmayan bir site bana güven vermiyor. Diyelim ki bir sorun çıktı ve hatalı bir ürün gönderildi; bu durumda ne yapabilirim? Üstelik böyle bir durumu şikayet edecek zamanım da olmayabilir.
Sistem sponsorlu hocam zaten Türkiye'nin en büyük donanım kanallarından biri güvenilmeyen bir siteyle iş birliği yapmaz herhalde sistem videosu oyun testleri vs. bakabilirsiniz.

Kullanılan markalar gayet bilindik markalar ve GameGaraj'da aynı şekilde tanınmayan bir site değil. YouTube kanallarıyla iş birliği var. Arkadaşın üstte attığı gibi.

Gamegaraj yıllardır piyasada olan bir firma. Bilinmeyen bir site değil siz bilmiyorsunuz. Parçalarda aynı şekil giriş-orta seviye bilindik markalar siz bilmiyorsunuz.

Kullanılan markalar gayet bilindik markalar ve GameGaraj'da aynı şekilde tanınmayan bir site değil. YouTube kanallarıyla iş birliği var. Arkadaşın üstte attığı gibi.
Beni biraz kararsız bıraktınız Peki hocam, anakart ve ekran kartı kısa veya uzun vadede beni uğraştırır mı? İleride sorun çıkarma ihtimalleri var mı? Çünkü bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Beni biraz kararsız bıraktınız peki hocam, anakart ve ekran kartı kısa veya uzun vadede beni uğraştırır mı? İleride sorun çıkarma ihtimalleri var mı? Çünkü bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Alacağınız her parçanın ileride veya 1 gün içerisinde arızalanma ihtimali var bunu kim bilebilir? Parçalar ortalama kronik sorunları yok. Gerisi şans.