Cosmosred
Gelişen
Bilgisayarım:
4 gündür rastgele olan bir siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken oluyor. Aniden her iki ekran da kararıyor, ses gelmeye devam ediyor ancak görüntü gelmiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda "the version of AMD Radeon Software you have launched in not compatible". İlk başta Windows Update AMD sürücüsünü kendiliğinden güncellemiş ve ilk siyah ekranı bu yüzden aldım ama sonrasında ben DDU ile temiz kurulum yaptım. Ama halen olmaya devam ediyor.
Daha önce denediğim şeyler:
Bana garip gelen ise OCCT - heaven - MSI kombustor bencmarklarını yaparken hiçbir problem olmuyor. Sadece bazen benchmarkı durdurduktan 30sn sonra crash veriyor.
Daha fazla soru sormaktan çekinmeyin.
Bu sorunun çözümünü bilen veya bir çözüm önerisi olan varsa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Ekran kartını söküp tozunu alıp geri taktım. Eklemeyi unutmuşum.
- Intel i5 12400F.
- ASUS EX-B660M-V5 D4.
- 2X Corsair 8 GB Vengeance LPX.
- ASUS Dual Radeon RX 6700 XT OC 12 GB.
- NZXT C650 650W 80+ Bronze.
4 gündür rastgele olan bir siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken oluyor. Aniden her iki ekran da kararıyor, ses gelmeye devam ediyor ancak görüntü gelmiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda "the version of AMD Radeon Software you have launched in not compatible". İlk başta Windows Update AMD sürücüsünü kendiliğinden güncellemiş ve ilk siyah ekranı bu yüzden aldım ama sonrasında ben DDU ile temiz kurulum yaptım. Ama halen olmaya devam ediyor.
Daha önce denediğim şeyler:
- Windows Update'i kapattım.
- DDU ile güvenli modda birkaç kez temiz kurulum yaptım.
- Monitor 1'deki FreeSync'i kapattım (mon2'de yok)
- Her iki monitörü de 60Hz'e düşürdüm ama çare olmadı.
- Tüm driverları elden geçirdim. BIOS Update yaptım.
- Sıfır Windows 11 kurulumu yapıp driverları yükledim.
Bana garip gelen ise OCCT - heaven - MSI kombustor bencmarklarını yaparken hiçbir problem olmuyor. Sadece bazen benchmarkı durdurduktan 30sn sonra crash veriyor.
Daha fazla soru sormaktan çekinmeyin.
Bu sorunun çözümünü bilen veya bir çözüm önerisi olan varsa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Ekran kartını söküp tozunu alıp geri taktım. Eklemeyi unutmuşum.