N Ncppp Çalışkan Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 4 Mayıs 2025 #1 Aşağıdaki kasayı alacağım. Bu kasa FreeDOS mu yoksa Windows yüklü ama etkinleştirilmemiş midir?
Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 4 Mayıs 2025 #2 FreeDOS, siz yükleyeceksiniz.
KS KS N Ncppp Çalışkan Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 4 Mayıs 2025 #3 Iorweth dedi: FreeDOS, siz yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yani başka bir bilgisayardan usb ye atıp bu kasaya mı yükleyeceğim
Iorweth dedi: FreeDOS, siz yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yani başka bir bilgisayardan usb ye atıp bu kasaya mı yükleyeceğim
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 4 Mayıs 2025 #4 Ncppp dedi: Yani başka bir bilgisayardan usb ye atıp bu kasaya mı yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi yükleme yapacaksınız. Win11 için de geçerli. Kısaca evet başka bir bilgisayarda kurulum USB'si oluşturmanız gerekiyor.
Ncppp dedi: Yani başka bir bilgisayardan usb ye atıp bu kasaya mı yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi yükleme yapacaksınız. Win11 için de geçerli. Kısaca evet başka bir bilgisayarda kurulum USB'si oluşturmanız gerekiyor.
KS KS N Ncppp Çalışkan Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 4 Mayıs 2025 #5 1247 dedi: Videodaki gibi yükleme yapacaksınız. Win11 için de geçerli. Kısaca evet başka bir bilgisayarda kurulum USB'si oluşturmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
1247 dedi: Videodaki gibi yükleme yapacaksınız. Win11 için de geçerli. Kısaca evet başka bir bilgisayarda kurulum USB'si oluşturmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 4 Mayıs 2025 #6 Ncppp dedi: Aşağıdaki kasayı alacağım. Bu kasa FreeDOS mu yoksa Windows yüklü ama etkinleştirilmemiş midir? Eki Görüntüle 145643 Genişletmek için tıkla... Ben İtopya'dan sipariş ettiğimde Windows deneme sürümü yüklü gelmişti format atmıştım.
Ncppp dedi: Aşağıdaki kasayı alacağım. Bu kasa FreeDOS mu yoksa Windows yüklü ama etkinleştirilmemiş midir? Eki Görüntüle 145643 Genişletmek için tıkla... Ben İtopya'dan sipariş ettiğimde Windows deneme sürümü yüklü gelmişti format atmıştım.
KS KS N Ncppp Çalışkan Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 4 Mayıs 2025 #7 doiya dedi: Ben İtopya'dan sipariş ettiğimde Windows deneme sürümü yüklü gelmişti format atmıştım. Genişletmek için tıkla... Denemede kalsa ne olur fazla bilmediğimden soruyorum
doiya dedi: Ben İtopya'dan sipariş ettiğimde Windows deneme sürümü yüklü gelmişti format atmıştım. Genişletmek için tıkla... Denemede kalsa ne olur fazla bilmediğimden soruyorum
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 4 Mayıs 2025 #8 Ncppp dedi: Denemede kalsa ne olur fazla bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Yani aslında pek bir sıkıntı çıkmaz ama ben yine de ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmıştım.
Ncppp dedi: Denemede kalsa ne olur fazla bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Yani aslında pek bir sıkıntı çıkmaz ama ben yine de ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmıştım.
KS KS N Ncppp Çalışkan Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 4 Mayıs 2025 #9 doiya dedi: Yani aslında pek bir sıkıntı çıkmaz ama ben yine de ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
doiya dedi: Yani aslında pek bir sıkıntı çıkmaz ama ben yine de ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler