erdalmech04
Çalışkan
Merhaba, aşağıdaki sisteme sahibim. Şu an maksimum 35 bin TL para çıkartabiliyorum. Kullandığım ekran kartı ara sıra WattMan hatası çıkartıyor, fazla ısınıyor ve performansından memnun değilim. O yüzden ya RTX 5070 ya da RX 9070 XT'ye geçmek istiyorum. Araştırmalarıma göre RX 9070 XT 5070'in önünde fakat alsam işlemcimle darboğaz olacak. Kısa bir süre 1080p'de kullanıp 2K monitöre geçeceğim. Aslında benim de gönlüm RTX'den yana, daha önce AMD kart kullandığım için ama 16 GB VRAM büyük bir artı gelecek için. Bir de PSU tarafı var, kullandığım PSU da yeter mi ondan da emin değilim. Çok kararsız kaldım, ikisi de aynı fiyat. İşlemciyi değiştir diyecek olanlar için uzun bir süre işlemci değişikliği yapacak bütçem olmayacak. Ekran kartı fiyatları uçacağı için iyi bir kart alıp 3-4 sene piyasadan çekilmek istiyorum. İleride ne olur bilemem ama minimum 1 sene aynı işlemciyle kullanacağım bilgisayarı. O yüzden kararsızım fikirlerinizi merak ediyorum.
i5 12400F
Corsair Dominator 4x8 32 GB DDR4 3200 MHz
MSI Pro B760M-P
ASUS Dual RX 6700XT
DeepCool 240 mm sıvı soğutucu
NZXT C750 750 WATT 80+ Bronze PSU
Oynadığım oyunlar ise şöyle; çıkan iyi grafikli birçok hikayeli oyunu oynuyorum GoW, Spider-Man tarzı. PUBG, Valorant, CS2 oynuyorum. Yani neredeyse bütün tarzlarda oyun oynuyorum diyebilirim. En çok oynadığım oyun genelde PUBG ve Valorant oluyor.
i5 12400F
Corsair Dominator 4x8 32 GB DDR4 3200 MHz
MSI Pro B760M-P
ASUS Dual RX 6700XT
DeepCool 240 mm sıvı soğutucu
NZXT C750 750 WATT 80+ Bronze PSU
Oynadığım oyunlar ise şöyle; çıkan iyi grafikli birçok hikayeli oyunu oynuyorum GoW, Spider-Man tarzı. PUBG, Valorant, CS2 oynuyorum. Yani neredeyse bütün tarzlarda oyun oynuyorum diyebilirim. En çok oynadığım oyun genelde PUBG ve Valorant oluyor.