Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhandlsln

Gelişen
Bilgisayarda 3.5 gündür saçma şekilde "yanıt vermiyor" hataları alıyorum. Uygulama bazen açılmıyor veya geç açılıyor. Önceden iyiydi, şimdi ne yaptılarsa güncellenmiyor da.

i5 12450H işlemci 16 GB RAM'e sahibim, işletim sistemim Windows 11.

Dışarıdan inen programı geçtim, "Dosyalar" programı hata verip duruyor ve çalışmıyor.

window yanıt vermiyor sürekli.webp

20250726_110922.webp
20250726_110540.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem dosyalarına ellemem ki Kaspersky programına bırakıyorum temizlik gereksiz dosya bakımı onda o sildiyse bilemem Windows onarma da işe yaramıyor önceki sürümüne dön diyorum sürüm bulunamadı dedi Manager mi ne onu da indirdim mrt ile taradım yavaş hatalı diye güvenmedim Kaspersky önerilmişti onu denedim deniyorum öyleyse ne yapabilirim silinen dosya onarılması için fikriniz var mı? Bakım için.

SFC komutunu kullandınız mı?

Sistem dosyalarına ellemem ki Kaspersky programına bırakıyorum temizlik gereksiz dosya bakımı onda o sildiyse bilemem Windows onarma da işe yaramıyor önceki sürümüne dön diyorum sürüm bulunamadı dedi Manager mi ne onu da indirdim mrt ile taradım yavaş hatalı diye güvenmedim Kaspersky önerilmişti onu denedim deniyorum öyleyse ne yapabilirim silinen dosya onarılması için fikriniz var mı? Bakım için.

Hocam bence en son çare format atmak olacaktır.
Bu windowstan kaynaklı bir problem bence aynı prıblemi bende yaşadım Dosyalarda. Programda sağ tık yapınca açılmıyor ve hata veriyordu. Format atacaktım zaten bahane oldu.

Hocam belki bilmeden birden çok ağır programlar kurmuş olabilirsiniz.

Ayrıca sanırım yanlışlıkla sistem dosyalarını silmişsiniz gibi duruyor.
Sistem dosyalarına Ellemem ki kaspersky programına bırakıyorum temizlik gereksiz dosya bakımı onda o sildiyse bilemem windows onarma da işe yaramıyor önceki sürümüne dön diyorum sürüm bulunamadı dedi manager mi ne onuda indirdim mrt ile taradım yavaş hatalı diye güvenmedim kaspersky önerilmişti onu denedim deniyorum öyleyse ne yapabilirim silinen dosya onarılması için fikriniz var mı ? Bakım için

SFC komutunu kullandınız mı?

Hocam bence en son çare format atmak olacaktır.

Çözüm