Çözüldü i5 12450H sistemde güncelleme sorunları ve "Yanıt Vermiyor" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirhandlsln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    win11
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhandlsln

Gelişen
Bilgisayarda 3.5 gündür saçma şekilde "yanıt vermiyor" hataları alıyorum. Uygulama bazen açılmıyor veya geç açılıyor. Önceden iyiydi, şimdi ne yaptılarsa güncellenmiyor da.

i5 12450H işlemci 16 GB RAM'e sahibim, işletim sistemim Windows 11.

Dışarıdan inen programı geçtim, "Dosyalar" programı hata verip duruyor ve çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

SFC komutunu kullandınız mı?

Hocam bence en son çare format atmak olacaktır.
Hocam belki bilmeden birden çok ağır programlar kurmuş olabilirsiniz.

Ayrıca sanırım yanlışlıkla sistem dosyalarını silmişsiniz gibi duruyor.

Bu windowstan kaynaklı bir problem bence aynı prıblemi bende yaşadım Dosyalarda. Programda sağ tık yapınca açılmıyor ve hata veriyordu. Format atacaktım zaten bahane oldu.

Hocam belki bilmeden birden çok ağır programlar kurmuş olabilirsiniz.

Ayrıca sanırım yanlışlıkla sistem dosyalarını silmişsiniz gibi duruyor.
Sistem dosyalarına Ellemem ki kaspersky programına bırakıyorum temizlik gereksiz dosya bakımı onda o sildiyse bilemem windows onarma da işe yaramıyor önceki sürümüne dön diyorum sürüm bulunamadı dedi manager mi ne onuda indirdim mrt ile taradım yavaş hatalı diye güvenmedim kaspersky önerilmişti onu denedim deniyorum öyleyse ne yapabilirim silinen dosya onarılması için fikriniz var mı ? Bakım için

SFC komutunu kullandınız mı?

Hocam bence en son çare format atmak olacaktır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…