swencysystem

Çalışkan
Öncelikle herkese selam aleyküm, nasılsınız umarım iyisinizdir. Bir konu ilgili danışmak istedim.

Öncelikle sistemim;
i5 12600K.
NVIDIA RTX 3070 Ti.
32 GB RAM.

Öncelikle belirteyim sistemim çok güzel hiçbir sıkıntısı yok ama ben Windows işletim sistemlerde kalabalıklık sevmiyorum Cortona gibi ıvır zıvır şeyler.
Ben stabil hızlı sade bir arayüz arıyorum Windows 10 olursa güzel olur.
Kısacası en stabil Windows 10 sürümü ama sade olsun öneriler bekliyorum.

Öncelikle herkese selam aleyküm, nasılsınız umarım iyisinizdir. Bir konu ilgili danışmak istedim.

Öncelikle sistemim;
i5 12600K.
NVIDIA RTX 3070 Ti.
32 GB RAM.

Öncelikle belirteyim sistemim çok güzel hiçbir sıkıntısı yok ama ben Windows işletim sistemlerde kalabalıklık sevmiyorum Cortona gibi ıvır zıvır şeyler.
Ben stabil hızlı sade bir arayüz arıyorum Windows 10 olursa güzel olur.
Kısacası en stabil Windows 10 sürümü ama sade olsun öneriler bekliyorum.
Windows 10 Home ya da Pro.

Windows'unu modlayabilirsin. LTSC gibi sürümler seçebilirsin. Windows'u kurduktan sonra bu özellikleri kapatabilirsin. Windows 11 neden denemiyorsunuz?
Öncelikle yazılımcıyım kod dosyaları simetrik olarak düzgün durması gerekiyor o yüzden windows 11 tercih etmiyorum.

Hocam onlarda da ıvız zıvır servisleri vs açık

Program kullanmak istemiyorum.

Windows'unu modlayabilirsin. LTSC gibi sürümler seçebilirsin. Windows'u kurduktan sonra bu özellikleri kapatabilirsin. Windows 11 neden denemiyorsunuz?

N Lite'den kendi sürümümü yapmak istedim fakat katılımsız ücretli ücretsiz bunun gibi versiyon olursa neden olmasın?

Öncelikle yazılımcıyım kod dosyaları simetrik olarak düzgün durması gerekiyor o yüzden windows 11 tercih etmiyorum.

Hocam onlarda da ıvız zıvır servisleri vs açık

Program kullanmak istemiyorum.

N Lite'den kendi sürümümü yapmak istedim fakat katılımsız ücretli ücretsiz bunun gibi versiyon olursa neden olmasın?
Windows 10 LTSC 2021 en uygunu gibi.