Elektronik i5-13400F Arc B580 1TB SSD sistem sadece 23.300 TL

@13021, ya bırak RAM’i, soğutucuyu, kasayı. Anakart al, geç. Gereksiz yere RAM’e ya da soğutucuya para harcama. Zaten işlemcin çok ısınan bir model değil, üstelik şu an kış ayındayız. İleride küçük bir stok soğutucu alır, takarsın. Şu an için 16 GB RAM yeterli. İleride yetmezse aynı modelden 2x8 alıp 32 GB yaparsın.

Dediğim anakartı alırsan 4 RAM slotu olur, ayrıca bir M.2 slotu daha kazanırsın. Böylece ileride depolaman biterse bir M.2 SSD alırsın ve çöpten kalma SATA SSD’lere mecbur kalmazsın. Milletimiz anakartı hep en son plana atmayı ne kadar seviyor, gerçekten şaşırtıcı.

SSD sağlığı gün geçtikçe azalıyor.
Yani mecbur 2 tane değiştirecek zamanı gelince. Gerek yok boşa masraf.

4 ve 2 kanal ram arasında bir fark yok.

SSD sağlığı gün geçtikçe azalıyor.
Yani mecbur 2 tane değiştirecek zamanı gelince. Gerek yok boşa masraf.

4 ve 2 kanal ram arasında bir fark yok.
Ne saçmalıyorsun? SSD sağlığı azalıyormuş, gerçekten komik. 1 yıldır kullandığım M.2 SSD %98 sağlıkta. SATA'lar mı azalmıyor? Hiç bilmiyorsun, insanları yanlış yönlendirme! 4 ve 2 kanal arasındaki fark, birinin 2 kanal fazla olması zaten. Nasıl yok diyorsun? Adam 3 bin verip senin fikrine uyup RAM alacağına 1300’e üst seviye bir anakarta geçer.

Bir de 2 tane SSD değiştirecek demişsin, bu da ayrı bir komedi. Asıl senin dediklerin boşa masraf, hatta masraf değil resmen israf.

Ben sata mı alsın dedim
2 ve 4 kanal Ramin performans olarak büyük bir farkı yok.

Dual vs quad channel ram FPS farkı

Okuduğunu anlamıyorsun rica ediyorum yorum yapma bir daha ki gönderilerime.

2 ve 4 kanal RAM'in performans olarak büyük bir farkı yok.

Performans diyecek kadar cahilsin başka bir şey demiyorum. RAM ne sorsam onu bile bilemeyebilirsin.

Ben SATA mı alsın dedim

HDD mi alacak ne alacak? yani SATA dışında ne alacak? Eğer cidden HDD diyorsanız.

Okuduğunu anlamıyorsun rica ediyorum yorum yapma bir daha ki gönderilerime.

Yok, atacağım. Ne zaman birini yanlış yönlendirirsen atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…