i5 13400F RTX 4060Ti sistem değerlendirmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2147
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Öncelikle AMD neden düşünmüyorsunuz? Ayrıca taksitle alabilirsiniz.

AMD işlemcilerde bugüne kadar yüzüm hiç gülmedi. Artık kesinlikle görmek istemiyorum. Bu sitemi bir 5 yıl falan kullanırım diye düşünüyorum.

Ayrıca kredi kartımda tek seferde çekecek limit yok.

Artı olarak linkteki üründe mesela sıvı soğutucu yok ve Game development benim için bayağı önemli şu an. Benim attığım ekran kartı 4060 Ti ama 16 GB RAM, linkteki 12 GB.

AMD düşünmüyorum kesinlikle. Intel ve GeForce olması şart ayrıca tek çekimde almam mümkün değil. Parça parça alacağım her halükarda.
Şu anda Intel işlemcilerle oluşturulmuş bir DDR5 hazır sistem yok. AMD işlemcilerin kötü olduğunu kim söyledi hocam? Bir tarafta 4070 Ti var, bir tarafta sizin topladığınız 4060 Ti var. Aradaki performans farkını hiç incelediniz mi?

@Silinen üye o zaman benim attığım seçeneğiniz olacak.
Hocam benim attığım sistem gayet mantıklı değil mi?

Kimse söylemedi daha önce R5 3500X'im vardı bir anda mavi ekran verdi. 44 binlik fiyatta sıvı soğutucu yok mesela veya karşılaştırıldığında SSD Samsung karşısında daha iyi durumda.

Kredi kartı limitiniz ne kadar acaba?
Kredi kartından ziyade hesaptaki para ile alım yapıyorum hocam.
@Silinen üye hocam ekran kartı 12 GB ama %60 daha iyi performans olarak.

Eki Görüntüle 7804
Evet cüzi miktarda işlemci ve ram upgrade'i yapılarak daha iyi olabilir ama hazır sistemi tek seferde almam, mümkün değil maalesef.

Hocam hazır sistem alsanız bütçeniz ne kadar olur? Taksitli bir şekilde alacaksınız zaten.

0 maalesef şu an 7-8 bin civarı bir param var, bu parayla en başta RAM + kasa alıp önümüzde ki ay anakart, sonraki ay işlemci + SSD, sonra sıvı soğutucu + kasa, en sonda ekran kartını alma planım var.

0 maalesef şu an 7-8 bin civarı bir param var, bu parayla en başta RAM + kasa alıp önümüzde ki ay anakart, sonraki ay işlemci + SSD, sonra sıvı soğutucu + kasa, en sonda ekran kartını alma planım var.
Paranızı dövizde tutabilirsiniz. Yeterli paraya gelince hazır sistem alırsınız. Emin olun almayı düşündüğünüzden daha iyi bir sistem alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…