Bütçe
33.000-36.000 TL
Evet, RAM'i daha sonra hızlı bir şekilde yükselteceğim. Sadece geçici olarak 1-2 ay falan kullanırım, o da işimi görür bana kalırsa. Hocam, attığınız güç kaynağıyla beraber gelen bir kasa var, bakabilir misiniz, nasıl, güzel mi?

Bütçe verip kasa ve Psu önerisi istediğin bir konu açman daha iyi olur. Fiyatı gereksiz pahalı geldi bana, kasada sadece 1 adet fan var.

Bütçe verip kasa ve PSU önerisi istediğin bir konu açman daha iyi olur. Fiyatı gereksiz pahalı geldi bana, kasada sadece 1 adet fan var.

Yeni fark ettim onu :) o zaman bu uygun gibi biraz pahalı ama

evet bunu aldım asus marka kasayı

Son düzenleme:
Keşke konu açsaydınız. Kasa 3700, Psu da 3500TL. Ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyordu, ayrıca bu bütçede daha iyi PSU bulunabilirdi.

Keşke konu açsaydınız. Kasa 3700, Psu da 3500TL. Ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyordu, ayrıca bu bütçede daha iyi PSU bulunabilirdi.
bulamadım hani çok daha makulu arada ayrı ayrı toplasan birini 2. el birini sıfır zaten 7600tl falan yapıyor direkt aldım sorun olmaz diğer sistem parçaları nasıl sizce uygun mudur?

bulamadım hani çok daha makulu arada ayrı ayrı toplasan birini 2. el birini sıfır zaten 7600tl falan yapıyor direkt aldım sorun olmaz diğer sistem parçaları nasıl sizce uygun mudur?
Yok yani Asus kasayı ve içindeki psu yu ayrı yerlerden alınca 1.5k falan ucuza geliyordu.

Diğer parçalar iyi gayet, özellikle ramlerin overclock potansiyeli iyi. Ekran kartı olarak da minimum 4070S almaya çalış, 4070 biraz yetersiz kalır 4K da.

Yok yani Asus kasayı ve içindeki psu yu ayrı yerlerden alınca 1.5k falan ucuza geliyordu.

Diğer parçalar iyi gayet, özellikle ramlerin overclock potansiyeli iyi. Ekran kartı olarak da minimum 4070S almaya çalış, 4070 biraz yetersiz kalır 4K da.
evet şimdi baktım haklısınız ama beyaz kasa olan için mi sadece bu fiyat çünkü beyaz renkte biraz kötü gözükür kasa

Kaçırmışım maalesef zam gelmiş ama sorun olmaz arada çok büyük bir fark yok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ve 4K için RTX 4070 Super almayı düşünüyorum 2. el sizce büyük sorun yaratır mı? Ayarları mid high ve DLSS quality mod ile kullanırım zaten 60-100FPS garanti gibi

Ve son olarak işlemci tarafında i5 12400F kullanacağım benim monitör Dual çözünürlüğe sahip 1080p de 320 herz verebiliyor acaba bazı rekabetçi oyunlarda FPS sınırlandırması yaparak veya ayarlarla uğraşarak biraz darboğaz yapsa bile akıcı şekilde oynar mıyım yoksa 4K çözünürlükte kullanmam mı gerekiyor?