Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rakun Reiz

Uzman
Masaüstünde hiçbir şey yokken bile çok fena bi' kasma oluyor.

Sistem:
  • RTX 5060
  • i5-13400F
  • 2x8 16 GB RAM
  • 1 TB SSD var (dolu değil)
ChatGPT'ye sordum, ekran kartı driverlarını sil tekrar yeniden yükle dedi, onun için program önerdi DDU diye. Oradan sildim her şeyi, tekrar yükledim driverları; fakat kasma devam ediyor. Chrome'dayken de devam ediyor. Oyunlarda sıkıntı olmuyor. Windows 10 Pro işletim sistemi. İşlemcide sıcaklık problemi yok.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CTRL+Shift+ESC basarak Görev Yöneticisi'nden kontrol edin hangi programlar çok fazla kaynak kullanıyor diye. Anlamıyorsanız ekran görüntüsü atabilirsiniz. Birlikte bakarız. Onun dışında bir virüs taraması yapılabilir gibi.
CTRL+Shift+ESC basarak Görev Yöneticisi'nden kontrol edin hangi programlar çok fazla kaynak kullanıyor diye. Anlamıyorsanız ekran görüntüsü atabilirsiniz. Birlikte bakarız. Onun dışında bir virüs taraması yapılabilir gibi.

Son düzenleme:
Çözüm
Görev yöneticisinde diskte. Ya da işlemci den çok yiyen bişey gözükmüyor, full ramden kullanıyor ramleri değiştirmek çözer mi sorunu, format atmayı falan mı düşüneyim yoksa, virüs var mı bilmiyorum

Kaspersky babayla tarama yaptım tek taramayla çözdü problemi, virüs vardı galiba sanırsam miner isimli dosya falan buldu mining yapmıyordum ben, hallettim şimdilik 👍

Dosya Ekleri

• IMG_20251111_011326.webp
    IMG_20251111_011326.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme: