Yusuf7878 62
Üstün
- Makaleler
- 14
8+8 var@Ahmet B, PSU'nun 9070XT için yeterli olması lazım. 4 adet yani 2 adet tek kablo üzerinden çıkışı olması lazım. Kalite anlamında kötüde değil.
Bu arada o PCI-e sayısını kontrol et. 2 ayrı kablo olması lazım.
Tek kablo üzerindense o zaman 9070XT için pek uygun değil. Alacaksanızda düşük güç tüketimli bir model alıp UV'li kullanın. Cooler master'ın isimlendirmeleri gerçekten garip.
Yusuf kardeşim net olsun diye detaylı foto ekliyorum.Tek kablo üzerindense o zaman 9070XT için pek uygun değil. Alacaksanızda düşük güç tüketimli bir model alıp UV'li kullanın. Cooler master'ın isimlendirmeleri gerçekten garip.
İki ayrı kablo var mış hocam. O zaman sıkıntı olmaz. PSU modeli PCI-e 5.0 veyahut 5.1 desteklemediğinden dolayı o kablonun olmaması normal. Dönüştürücü ile kullanacaksınız.Yusuf kardeşim net olsun diye detaylı foto ekliyorum.
Kasa içinde şuanda kullanımda olan 8+8 pin (8 pin takılı 8 pin boşta)
Birde kasanın arkasında boşta duran 8+8 pin ayrı bir kablo daha var. Detaylı resim ekledim.
@Yusuf7878
Birde danışmak istediğim diğer bil ise yeni nesil PSU soketlerinde olan bir şey benim PSU da yok. Son fotoda 600W yazan sarı ile işaretlediğim soket.
Resimdeki 4 pinli ayrı soket nedir? Ne işe yarar. Bende olmaması demek RTX 5070 Tİ ı çalıştıramayacağım anlamına mı geliyor?
@Yusuf7878