i5-13400F kullanıyorum. RX 9070 XT ile uyumlu mudur?
Çözünürlük nedir hocam? 1080p'de darboğaz olur.i5-13400F kullanıyorum. RX 9070 XT ile uyumlu mudur?
Şu an 1080 var ama ekran kartı idealse 2K monitör alırım minimum.
2K şart. Bu kart 1080p kartı değil zaten.Şu an 1080 var ama ekran kartı idealse 2K monitör alırım minimum.
İleride 2K monitöre geçmeyeceksen o kartı kasa içinde yatırmanın pek anlamı yok, harcadığın paraya yazık.
Darboğaz kavramının amacı, insanlara bütçelerini olabildiğince verimli harcatmak. Aldığı kartın gücünden yararlanmıyorsan fazladan para verip üst model almanın ne manası kalıyor?Belki adam hardcore rekabetçi oynuyor gidip de 2K geçmeyeceksen parana yazık gibi söylemlere gerek yok. Olurda 9070XT vb. bir kart almaya yeltenirsin de 1080p monitörün olduğu için kasanın içinde yatırmaz daha güçsüz bir kart tercih edersin.
Bu kartı kullanmak için ille de 2K'ya ihtiyacın yok nasıl olsa, ki 2K standartta değil. Her ne kadar artık 1080p oyunculuğun bir anlamı kalmamış olsa da ülkenin %70'i hala daha 1080p monitörde oyun oynamaya devam ediyor. Bu tip birçok yayıncı da sisteminde 5080/5090 barındırmasına rağmen 1080p monitörde kullanıyor bu kartları.
Sırf "beğenmedim" attığım için bana geri çevirmende komik)
Darboğaz kavramının amacı, insanlara bütçelerini olabildiğince verimli harcatmak. Aldığı kartın gücünden yararlanmıyorsan fazladan para verip üst model almanın ne manası kalıyor?
Rekabetçi için zaten işler daha saçma bir noktada; onlar 3A oyunlar kadar ekran kartı ağırlıklı değil. Ayrıca 2K olmasının ne ilgisi var rekabetçi oyunlarla? 7900XT'yi 2K monitörde kullanırken de zaten çoğu zaman işlemci limitindesin.