Gelecekte ekran kartını yükseltirsem, işlemci bu ekran kartını yeterli şekilde besleyebilir mi? Grafik ağırlıklı oyunlarda işlemci kullanımı %80'den fazla geçmediği sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Gelecekte ekran kartını yükseltirsem, işlemci bu ekran kartını yeterli şekilde besleyebilir mi? Grafik ağırlıklı oyunlarda işlemci kullanımı %80'den fazla geçmediği sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Daha adam işlemciyi yeni aldı bence yükseltmesine gerek yok. Ayrıca 13400F ile 14400F bile aşağı yukarı aynı performansı sağlarken 13500 bence gayet tadında bir işlemci olur. 5070 ile de darboğaz yapacağını sanmıyorum.
Hocam zaten Intel 13500 işlemcisi Intel 14500 ile aynı işlemci. Birisi diğerinin laciverti gibi düşünebilirsiniz. Intel 14400F alırsam downgrade yapmış olurum.
Hocam darboğaz dediğimiz olay ne yaptığınıza göre değişen bir şey. Onu baştan her zamanki gibi yazayım. Grafik ayarları evet çok yüksek olur ve MFG kullanırsanız fazlası ile yeterli olur.