Detaylar
Kim cevapladı?Darboğaz yapacak olsalar bu iki parçayı kullanıp laptop üretmezler. MSI Afterburner ile takip edin değerleri bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 192122
Eki Görüntüle 192121
İşlemci nedense kendini limitliyor ve oyundayken 1000 MHz, masaüstündeyken 4000 MHz olarak çalışıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayar özellikleri:
- RTX 4050 laptop GPU
- Intel i5-13500H
- 16 GB RAM
Biraz darboğaz var. Sebebi işlemcinin, oyun içerisinde ısınarak kendini kısması. Isındığından dolayı kendini kısıyor. Bu durumu çözmek için, termal macun yenileyip fan temizliğini yapmalısınız.
Biraz darboğaz var. Sebebi işlemcinin, oyun içerisinde ısınarak kendini kısması. Isındığından dolayı kendini kısıyor. Bu durumu çözmek için, termal macun yenileyip fan temizliğini yapmalısınız.
Termal macun öneriniz var mıdır?
Laptoplar için en iyi seçenek, faz değişimli termal pedlerdir.
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Yurt dışından alamam derseniz, yurt içinde termal ped satılmıyor bir süredir. Bu termal macunu önerebilirim.
Görkem Say
Üstün
Vaktinde 2017'de aldigim Dell 7567 model cihazda da boyle bir sorun vardi. i7-7700HQ islemci vardi. Isinmadan kaynakli islemci hizi oyun icerisinde 1 Ghz ve altina dusebiliyordu bu da aslinda akici bir sekilde yuksek grafiklerde oynayabilecegim oyunlarda 15-20 FPS'ler gormemi sagliyordu. TechPowerUp uygulamasi ile islemciyi 2.8 GHz'e sabitleyi turbo boost'u kapatmistim butun problemim cozulmustu.
Laptoplar için en iyi seçenek, faz değişimli termal pedlerdir.
![]()
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yurt dışından alamam derseniz, yurt içinde termal ped satılmıyor bir süredir. Bu termal macunu önerebilirim.
MX-6'ya baktım pump out yapıyor demişler hocam. Başka öneriniz var mıdır?
MX-6'ya baktım pump out yapıyor demişler hocam. Başka öneriniz var mıdır?
Laptoplarda termal macunlar genelde pump out yapar. Bu yüzden faz değişimli termal pad alınmalı.
Bunu da önerebilirim. Bazen MX-6'dan daha uzun ömürlü olabiliyorlar.
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 289,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Yurt içinde faz değişenli termal ped var 3 arkadaşım ve ben kullanıyorum memnunuz https://www.hepsiburada.com/ice-dra...mansli-termal-macun-17-w-m-k-pm-HBC00005HXKOY https://techolay.net/sosyal/konu/pu...ndiktan-sonraki-sicaklik-degisimlerim.150217/
Laptoplarda termal macunlar genelde pump out yapar. Bu yüzden faz değişimli termal pad alınmalı.
Bunu da önerebilirim. Bazen MX-6'dan daha uzun ömürlü olabiliyorlar.
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 289,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Peki sağolun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Hız göstergesi bozuk olan motor muayeneden geçer mi?
- theodore bagwell
-
YouTube Oynatma çubuğunun üzerine gelince renk değişiyor
- Dagster3532