keireL Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 12 Ekim 2025 #11 snoxy35 dedi: Peki sağ olun. Genişletmek için tıkla... @kompetankedi hocamın önerdiği termal pede de bakabilirsiniz. Yabancı incelemeler olumlu.
snoxy35 dedi: Peki sağ olun. Genişletmek için tıkla... @kompetankedi hocamın önerdiği termal pede de bakabilirsiniz. Yabancı incelemeler olumlu.
KS KS S snoxy35 Gelişen Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 14 Ekim 2025 #12 keireL dedi: Biraz darboğaz var. Sebebi işlemcinin, oyun içerisinde ısınarak kendini kısması. Isındığından dolayı kendini kısıyor. Bu durumu çözmek için, termal macun yenileyip fan temizliğini yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi bugün yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Başka bir öneriniz var mıdır?
keireL dedi: Biraz darboğaz var. Sebebi işlemcinin, oyun içerisinde ısınarak kendini kısması. Isındığından dolayı kendini kısıyor. Bu durumu çözmek için, termal macun yenileyip fan temizliğini yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi bugün yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Başka bir öneriniz var mıdır?
keireL Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 14 Ekim 2025 #13 snoxy35 dedi: Dediğinizi bugün yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Başka bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Isı sorununuz devam mı ediyor, yoksa ısınmamasına rağmen gücünü mü kısıyor?
snoxy35 dedi: Dediğinizi bugün yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Başka bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Isı sorununuz devam mı ediyor, yoksa ısınmamasına rağmen gücünü mü kısıyor?
KS KS S snoxy35 Gelişen Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 14 Ekim 2025 #14 keireL dedi: Isınma sorununuz devam mı ediyor, yoksa ısınmamasına rağmen gücünü mü kısıyor? Genişletmek için tıkla... Yanlış değerlere bakmışım hocam kusura bakmayın sorun çözülmüş.
keireL dedi: Isınma sorununuz devam mı ediyor, yoksa ısınmamasına rağmen gücünü mü kısıyor? Genişletmek için tıkla... Yanlış değerlere bakmışım hocam kusura bakmayın sorun çözülmüş.