Berkyyww

Uzman
Arkadaşlar merhabalar. Intel Core i5-13500H işlemci ve RTX 4050 ekran kartlı bir sistemim var. Windows 11 kullanırken hiçbir problem yaşamıyorum ancak Windows 11 çok hantal geldiği için Windows 10'a geçmek istedim.

Format atıp tüm sürücüleri yükledim fakat GTA 5 Enhanced oynarken ekran kartı kullanımı düşüyor ve ufak ufak droplar (takılmalar) girmeye başlıyor. Windows 11'de böyle bir sorun yok. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu forumdakiler sevmez bunun denmesini ama, o CPU ile Windows 10 kullanmak hic ideal degil. 4 performans, 8 verimlilik cekirdegi var, bu yuzden bunu duzgun yonetecek bir OS o CPU'dan tam verim alabilmek icin onemli. Windows 10 da bundan cok uzak.

Muhtemelen Victus kullaniyorsunuz. Windows 10 destegi zaten oldukca sinirli bir seri.

Bunun disinda oyun icinde RT actiysaniz, kapatip tekrar deneyin. GTA 5 Enhanced'de sacma droplarin cogu zaman sebebi o oluyor.

Bu forumdakiler sevmez bunun denmesini ama, o CPU ile Windows 10 kullanmak hiç ideal degil. 4 performans, 8 verimlilik cekirdegi var, bu yuzden bunu duzgun yonetecek bir OS o CPU'dan tam verim alabilmek icin onemli. Windows 10 da bundan cok uzak.

Muhtemelen Victus kullaniyorsunuz. Windows 10 destegi zaten oldukca sinirli bir seri.

Bunun disinda oyun icinde RT actiysaniz, kapatip tekrar deneyin. GTA 5 Enhanced'de saçma droplarin cogu zaman sebebi o oluyor.

Hocam bu laptopu aldığımdan beri Windows 10 kullandım hiçbir sıkıntı yoktu gecenlerde geçtiğimde bu sorun baş gösterdi RT de kapalı neden böyle oluyor anlamadım gitti.