Spielerluluu

Uzman
Sahibinden'e ilan açmayı planlıyorum fiyata ne yazmalıyım sizce?

İşlemci: Intel Core i5-14400F
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB
Ekran kartı: Zotac RTX 4070 Super 12 GB
Anakart: MSI Pro B760M-P DDR5
RAM: XPG Lancer RGB (2x16) 32 GB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO/XMP
Depolama: KC3000 2 TB M.2 Gen4 +Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 Gen4
Kasa: Thermaltake S200 TG ARGB

IMG_0303.webp

Gerçekten bu sistem ile benim sistemimi bir mi gördünüz? Linkini attığınız sistemdeki SSD 1 TB Okuma-Yazma hızları çok daha düşük, RAM single 16 GB ve CL38. Kullanılan tüm parçalar kalitesiz bence benim sistemimin parçalarını tekrardan inceleyin.

42bin TL civarı yazıp tekliflerle 40'tan aşağı vermeyin.

Neden insanlar o fiyata sıfır 5070 sistem almak yerine ikinci el 4070 Super alacaklar?

RAM 32GB'mış ben 16 sanmıştım. Sistemin hakkı 45 bin civarı.
32GB RAM + 3TB M2 SSD'yi göz önüne aldığımız da normal şahsen bu devirde. Diğer ilanlara da bakarak bu rakamı yazdım zaten.

Gerçekten bu sistem ile benim sistemimi bir mi gördünüz? Linkini attığınız sistemdeki SSD 1 TB Okuma-Yazma hızları çok daha düşük, RAM single 16 GB ve CL38. Kullanılan tüm parçalar kalitesiz bence benim sistemimin parçalarını tekrardan inceleyin.
Yüksek RAM ve SSD ihtiyacı olmayan spesifik bazı insanlar haricinde kimse zaten yeterli olan RAM ve SSD'yi kullanmayacakları kadar yükseltmek için 5070'ten 4070 Super'e düşmez. Kısaca oyun için sistem alan kimse bu sistem yerine sizin sisteminizi tercih etmez. Üstüne işlemci olarak da sizinki daha kötü. Sizin sisteminizi alacak kesim oyuncular değil, tasarımcılar rendercılar vs.

32GB RAM + 3TB M2 SSD'yi göz önüne aldığımız da normal şahsen bu devirde. Diğer ilanlara da bakarak bu rakamı yazdım zaten.
Sonuçta ikinci el mecbur fiyat kırıılır kullandığım cihazda sıfırı 150 bin küsür şimdi bunu 120 100 bine kimse almaz 2.el 65 75 arası değişiyor. Sonuç yüksek rakamlara satmak zor.