arda24142

Becerikli
4070 Super & i5-14400F. CS'de mesela mermi atıyorum, bir anda oyundan atıyor veya bir anda bilgisayar kullanılmaz hâle geliyor. Temiz format atmam mı lazım acaba, ne yapmam lazım? BIOS güncel işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları da güzel ikisi de 70 üstüne çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da öyle geldi FC 26 ve Forza Horizon 5'te böyle sorunlar olmuyor CS 2 de atma çökme yaşıyorum.
Sisteminde sorun yok, bende bu sorunu yaşıyorum dediğim gibi. Cs2 çıktığından beri sorunları hala devam ediyor, format atmayı dene azalır ama tamamen kesilmez. Bende de RTX 4050 laptop var.

Sisteminde sorun yok, bende bu sorunu yaşıyorum dediğim gibi. CS2 çıktığından beri sorunları hala devam ediyor, format atmayı dene azalır ama tamamen kesilmez. Bende de RTX 4050 laptop var.

Ayar tavsiyeniz falan var mı çökmeleri falan azaltacak debloat yapma diyorlar eski sistemler için öneririz diyorlar yeni sistemlerde gerek yok dedilerde.

Ayar tavsiyeniz falan var mı çökmeleri falan azaltacak debloat yapma diyorlar eski sistemler için öneririz diyorlar yeni sistemlerde gerek yok dedilerde.

Debloat gereksiz senin sistemin için ve oyundan atma problemini çözmez, ben 1080p high ayarlarda oynuyorum, kendine göre ayarla herkesin rahat ettiği ayarlar farklıdır.

Debloat gereksiz senin sistemin için ve oyundan atma problemini çözmez, ben 1080p high ayarlarda oynuyorum, kendine göre ayarla herkesin rahat ettiği ayarlar farklıdır.

4:3 1920x1440 mı öyle bir şeyde oynuyorum ayarlarım Low'da FPS zaten yüksek ama oyundan falan atabiliyor bazen.