Sistemimde i5-14400F işlemci, RTX 4070 Super ekran kartı, Z790 anakart ve DDR5 32 GB RAM Crucial var.
Sistemimin bütün driverlarını kurdum. Windows ve BIOS güncelleştirmelerini yaptım. Aygıt yöneticisinde eksik olanları yükledim, kurdum. NVIDIA driverının en güncelini güncelledim. VBS kapattım. Güç seçeneğini yüksek performansa çektim.
Başka bir ayar yapmam lazım mı? Debloat etsem faydalı mı olur yoksa gerek var mı?
A simple, easy to use PowerShell script to remove pre-installed apps from Windows, disable telemetry, remove Bing from Windows search as well as perform various other changes to declutter and impro...
Debloat işlemini biz genelde 8GB RAM'li, can çekişen eski laptoplara öneriyoruz.
Aksine, hazır script kullanırsan yarın öbür gün Xbox uygulaması açılmaz, Windows Search bozulur veya Store hata verir, durduk yere başını ağrıtırsın.
Debloat işlemini biz genelde 8 GB RAM'li, can çekişen eski laptoplara öneriyoruz.
Aksine, hazır script kullanırsan yarın öbür gün Xbox uygulaması açılmaz, Windows Search bozulur veya Store hata verir, durduk yere başını ağrıtırsın.