i5-14400F & RTX 5060 sistemde takılma ve FPS düşüşü sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ERNEST
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 27
  • Etiketler Etiketler
    durum

ERNEST 3

Üstün
2 yıldır bilgisayarla uğraşıyorum ancak sorun çözülmüyor. Benim eski bir bilgisayarım vardı: i5 12400F, RTX 4060. Bu sistemle başladı her şey; oyunlarda takılma ve FPS düşüşü. Bu sistemin baştan aşağı tüm parçalarını değiştirdim ancak sorun çözülmedi. Sonra sıfırdan yeni bir PC aldım, aynı sorunlar bunda da var. Ve ben bir umut, aptal gibi bu kasanın da tüm parçalarını tek tek değiştirdim. Yine hiçbir şey düzelmedi. Sorun eski sistemde başlıyor; tüm parçaları değiştiriyorsun olmuyor, yeni sistem alıyorsun, onun da tüm parçalarını değiştiriyorsun ama sorun bir gram bile ilerleme kaydetmiyor. Şu anki sisteminin özellikleri: i5 14400F, RTX 5060, 2x8 TwinMOS RAM 3200 MHz, ASUS Prime H-610M-K D4 ARGB, DeepCool 700W, PSU ve kasa, MSI Spartium M450 M.2 SSD.

Tüm bu sistemlerde Windows'ta ve BIOS'ta yapmam gereken tüm ayarları yaptım, olmadı. Sıcaklık vs. normal. Elektrikten şüphelendim, bilgisayarcıya götürdüm, orada da aynıydı; bir şey düzelmedi. Götürdüğüm servisteki farklı klavye, mouse ve monitör ile de denendi, yok, sorun çözülmüyor.

2 yıldır oyunlarda FPS düşüşü, takılma ve akıcı olmayan bir oyun deneyimine maruz kalıyorum. Artık gerçekten bir şey bilenlerden yardım istiyorum.

Abartmak için demiyorum ama akla gelen her şeyi kontrol ettim ve denedim. Sanırım lanetlendim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver problemlerindende olabiliyor bu arada temiz bir kurulum yap bende aynisi vardi

@şekip, hard disk kullanmıyorum yalnızca m2 ssd. Yüz kere format attım temiz kurulum güncelleme driver ve oyun sadece yok işe yaramıyor. Masaüstünde bile takılma yapıyor ve bir şey yüklenirken de bayağı takılma yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…